“24 Haziran Milletin İradesini Eline Alma Seçimi”

SİYASET (Web Sitesi) - Web Sitesi | 13.06.2018 - 09:18, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2153+ kez okundu.
 

“24 Haziran Milletin İradesini Eline Alma Seçimi”

AK Parti Milletvekili Adayı Şenel Yediyıldız, “Bu seçim millet için çok önemli bir seçim, bu seçim milletin kendi iradesine hakim olma seçimi, bu seçim milletin iradesini eline alma seçimidir.” dedi.
Milletvekili Adayı Şenel Yediyıldız, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Alankent Mahallesinde düzenlenen iftar programına katıldı. Gerçekleştirilen iftar programında vatandaşlara hitap eden AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Opr. Dr. Şenel Yediyıldız, 24 Haziran seçimlerinin milletin iradesini eline alma seçimi olduğunu ifade etti. Millete hizmet etmek için yola çıktıklarını aktaran Yediyıldız, “Ordu’ya hizmet için çıktığımız bu yolda hep birlikte olmanın sevincini yaşıyoruz. Çıktığımız bu kutlu yolda bize bu görevi veren Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını iletmek için kapı kapı gezmeye devam ediyoruz. Çok önemli siyasi bir süreçten geçiyoruz. Memleket bir seçime gidiyor. Bu seçim millet için çok önemli bir seçim, bu seçim milletin kendi iradesine hakim olma seçimi, bu seçim milletin iradesini eline alma seçimidir.” şeklinde konuştu.   İstikrar bozulmamalı Türkiye’nin kabuk değiştirdiğini ifade eden Yediyıldız, “Türkiye Cumhurbaşkanlığı sistemine dönüyor ve millet olarak 24 Haziran’dan sonra kendi sistemine geçecek. Şimdiye kadar kendi sistemimize hakim olamadık, kendimize hakim olamadık. Çok partili hayata geçtikten sonraki süreçte hükümetlerin ömrü ortalama 19 ay olmuş. Hangi hükümet 19 ayda icraat yapabilir, hizmete başlamadan hükümeti devretmişler. Şimdi böyle bir şey yok hizmetler artarak devam ediyor. 24 Haziran’dan sonra millet iradesini eline alacak, artık bundan sonra diyecek ki ‘ben 5 yılda bir seçim yapacağım’ kimse bana dışarıdan müdahale edemeyecek ve seçimlerle oynayamayacak” diye konuştu.  
AK Parti Milletvekili Adayı Şenel Yediyıldız, “Bu seçim millet için çok önemli bir seçim, bu seçim milletin kendi iradesine hakim olma seçimi, bu seçim milletin iradesini eline alma seçimidir.” dedi.

Milletvekili Adayı Şenel Yediyıldız, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Alankent Mahallesinde düzenlenen iftar programına katıldı. Gerçekleştirilen iftar programında vatandaşlara hitap eden AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Opr. Dr. Şenel Yediyıldız, 24 Haziran seçimlerinin milletin iradesini eline alma seçimi olduğunu ifade etti. Millete hizmet etmek için yola çıktıklarını aktaran Yediyıldız, “Ordu’ya hizmet için çıktığımız bu yolda hep birlikte olmanın sevincini yaşıyoruz. Çıktığımız bu kutlu yolda bize bu görevi veren Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını iletmek için kapı kapı gezmeye devam ediyoruz. Çok önemli siyasi bir süreçten geçiyoruz. Memleket bir seçime gidiyor. Bu seçim millet için çok önemli bir seçim, bu seçim milletin kendi iradesine hakim olma seçimi, bu seçim milletin iradesini eline alma seçimidir.” şeklinde konuştu.

 

İstikrar bozulmamalı

Türkiye’nin kabuk değiştirdiğini ifade eden Yediyıldız, “Türkiye Cumhurbaşkanlığı sistemine dönüyor ve millet olarak 24 Haziran’dan sonra kendi sistemine geçecek. Şimdiye kadar kendi sistemimize hakim olamadık, kendimize hakim olamadık. Çok partili hayata geçtikten sonraki süreçte hükümetlerin ömrü ortalama 19 ay olmuş. Hangi hükümet 19 ayda icraat yapabilir, hizmete başlamadan hükümeti devretmişler. Şimdi böyle bir şey yok hizmetler artarak devam ediyor. 24 Haziran’dan sonra millet iradesini eline alacak, artık bundan sonra diyecek ki ‘ben 5 yılda bir seçim yapacağım’ kimse bana dışarıdan müdahale edemeyecek ve seçimlerle oynayamayacak” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.