3 yaşındaki çocuk su deposuna düşerek boğuldu

ASAYİŞ 06.05.2018 - 22:46, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2562+ kez okundu.
 

3 yaşındaki çocuk su deposuna düşerek boğuldu

İkizce’de su deposunun içine düşen 3 yaşındaki çocuk yapılan tüm müdahalelere rağmen hastanede hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, İkizce ilçesi Yoğunluk mevkisinde evinin yakınlarında oynayan 3 yaşındaki Alperen Kerim Uysal’ın dışarıda olmadığını fark eden ailesi, arama üzerine çocuğu su deposunun içinde buldu. Ünye'ye özel hastaneye getirilen çocuğun duran kalbi yapılan müdahalede çalışırken, daha sonra Samsun'daki özel bir hastaneye sevk edildi. Küçük Alperen, Samsun'da hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.  
İkizce’de su deposunun içine düşen 3 yaşındaki çocuk yapılan tüm müdahalelere rağmen hastanede hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, İkizce ilçesi Yoğunluk mevkisinde evinin yakınlarında oynayan 3 yaşındaki Alperen Kerim Uysal’ın dışarıda olmadığını fark eden ailesi, arama üzerine çocuğu su deposunun içinde buldu.

Ünye'ye özel hastaneye getirilen çocuğun duran kalbi yapılan müdahalede çalışırken, daha sonra Samsun'daki özel bir hastaneye sevk edildi.

Küçük Alperen, Samsun'da hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.