YILDIZLAR SERBEST GÜREŞ İL BİRİNCİLİĞİ MÜSABAKALARI TAMAMLANDI

SPOR 16.01.2023 - 09:35, Güncelleme: 16.01.2023 - 15:03 3904+ kez okundu.
 

YILDIZLAR SERBEST GÜREŞ İL BİRİNCİLİĞİ MÜSABAKALARI TAMAMLANDI

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Sporları Yıldızlar Serbest Güreş İl Birinciliği Müsabakaları sona erdi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları faaliyetleri kapsamında Ordu Sporcu Eğitim Merkezi’nde, Yıldızlar Serbest Güreş İl Birinciliği Müsabakaları gerçekleştirildi. Dereceye giren öğrencilere ve antrenörlere madalyalar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce takdim edildi. Yarışmalar sonucunda dereceye giren sporcuları tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, grup müsabakalarında sporculara ve öğretmenlere başarı dileklerini iletti. Grup müsabakaları ise 10-12 Mart 2023 tarihleri arasında  Samsun’da gerçekleşecektir.
Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Sporları Yıldızlar Serbest Güreş İl Birinciliği Müsabakaları sona erdi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları faaliyetleri kapsamında Ordu Sporcu Eğitim Merkezi’nde, Yıldızlar Serbest Güreş İl Birinciliği Müsabakaları gerçekleştirildi.

Dereceye giren öğrencilere ve antrenörlere madalyalar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce takdim edildi.

Yarışmalar sonucunda dereceye giren sporcuları tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, grup müsabakalarında sporculara ve öğretmenlere başarı dileklerini iletti.

Grup müsabakaları ise 10-12 Mart 2023 tarihleri arasında  Samsun’da gerçekleşecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.