FATSA’DA KAÇAKÇILIK OPERASYONU

ASAYİŞ 13.01.2023 - 15:10, Güncelleme: 13.01.2023 - 15:10 6207+ kez okundu.
 

FATSA’DA KAÇAKÇILIK OPERASYONU

Fatsa ilçesinde Jandarma ekipleri tarafından operasyon yapıldı. Operasyona dair açıklama şöyle :
Ordu İl Jandarma Komutanlığınca kaçakçılık suçları ile mücadele kapsamında yapılan istihbari çalışmalar sonucu Fatsa İlçesinde 06 Ocak 2023 tarihinde yapılan operasyonda; (41.700) adet içi tütün dolu makaron, (15) kg. kaçak tütün ve (3) adet sigara sarma makinası ele geçirilmiştir.            Olayla ilgili yakalanan (1) şüpheli şahıs adli makamlara sevk edilmiştir.             Kamuoyuna saygıyla duyurulur.  
Fatsa ilçesinde Jandarma ekipleri tarafından operasyon yapıldı. Operasyona dair açıklama şöyle :

Ordu İl Jandarma Komutanlığınca kaçakçılık suçları ile mücadele kapsamında yapılan istihbari çalışmalar sonucu Fatsa İlçesinde 06 Ocak 2023 tarihinde yapılan operasyonda; (41.700) adet içi tütün dolu makaron, (15) kg. kaçak tütün ve (3) adet sigara sarma makinası ele geçirilmiştir.         

 

Olayla ilgili yakalanan (1) şüpheli şahıs adli makamlara sevk edilmiştir.

           

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.