BAŞKAN ŞAHİN:2023 MİLLETİN YILI OLACAK!

BÖLGE GÜNDEMİ 29.11.2022 - 16:50, Güncelleme: 29.11.2022 - 23:19 1261+ kez okundu.
 

BAŞKAN ŞAHİN:2023 MİLLETİN YILI OLACAK!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu İl Başkanı Atila Şahin, Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel ile bir takım ziyaretlerde bulundu. 27 Kasım Pazar günü Ünye Danışma Kurulu Toplantısına katılan Başkan Şahin, dün de Gülyalı İlçe Başkanı Ulaş Tepe'yi makamında ziyaret etti.
CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel ve İl Başkanı Av. Atila Şahin,  geçtiğimiz pazar günü gerçekleşen CHP Ünye İlçe Başkanlığı Danışma Kurulu Toplantısına katıldı. Dün de Gülyalı İlçe Başkanı Ulaş Tepe'yi makamında ziyaret etti. Ordu'da CHP'nin oylarının gün geçtikce arttığını ifade eden Başkan Şahin, ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;" Geçtiğimiz gün Milletvekilimiz Adıgüzel ile birlikte önce Ünye İlçe Başkanlığı Danışma Kurulu Toplantısına gittik. Partililerle bir araya geldik, istişarelerde bulunduk. Seçim çalışmaları ile ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Hemen ardından dur durak demeden Gülyalı İlçe Başkanımız Ulaş Tepe'yi makamında ziyaret ettik. Gülyalı ilçemizle ilgili bilgileri aldık, seçim çalışmaları hakkında da bir hayli etkin bir sohbet gerçekleştirdik. Oyumuz artıyor, bu bizi mutlu ediyor. Halk bizleri istiyor, bizleri destekliyor. Bunu hem kamuoyu yoklamaları, hem yaptığımız ziyaretlerle görebiliyoruz. 2023'ün milletin yılı olacağının da garantisini veriyoruz."dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu İl Başkanı Atila Şahin, Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel ile bir takım ziyaretlerde bulundu. 27 Kasım Pazar günü Ünye Danışma Kurulu Toplantısına katılan Başkan Şahin, dün de Gülyalı İlçe Başkanı Ulaş Tepe'yi makamında ziyaret etti.





CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel ve İl Başkanı Av. Atila Şahin,  geçtiğimiz pazar günü gerçekleşen CHP Ünye İlçe Başkanlığı Danışma Kurulu Toplantısına katıldı.

Dün de Gülyalı İlçe Başkanı Ulaş Tepe'yi makamında ziyaret etti.

Ordu'da CHP'nin oylarının gün geçtikce arttığını ifade eden Başkan Şahin, ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;" Geçtiğimiz gün Milletvekilimiz Adıgüzel ile birlikte önce Ünye İlçe Başkanlığı Danışma Kurulu Toplantısına gittik. Partililerle bir araya geldik, istişarelerde bulunduk. Seçim çalışmaları ile ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Hemen ardından dur durak demeden Gülyalı İlçe Başkanımız Ulaş Tepe'yi makamında ziyaret ettik. Gülyalı ilçemizle ilgili bilgileri aldık, seçim çalışmaları hakkında da bir hayli etkin bir sohbet gerçekleştirdik. Oyumuz artıyor, bu bizi mutlu ediyor. Halk bizleri istiyor, bizleri destekliyor. Bunu hem kamuoyu yoklamaları, hem yaptığımız ziyaretlerle görebiliyoruz. 2023'ün milletin yılı olacağının da garantisini veriyoruz."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.