ÇAMAŞ’TA GRUP YOLLARI ASFALTLA BULUŞUYOR

BÖLGE GÜNDEMİ 23.11.2022 - 11:45, Güncelleme: 23.11.2022 - 22:51 2035+ kez okundu.
 

ÇAMAŞ’TA GRUP YOLLARI ASFALTLA BULUŞUYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Çamaş ilçesine bağlı, Sarıyakup, Yenimahalle ve Kemalpaşa mahallerine ulaşım sağlayan grup yolunu asfaltla buluşturdu.
    Ordu’da, Büyükşehir Belediyesi tarafından mahalle ve grup yollarında başlatılan asfalt seferberliği tüm hızıyla sürüyor. 19 ilçenin tamamında yolları yeni bir görünüme kavuşturmak üzere hızlı ve planlı bir çalışma gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, altyapısı tamamlanan güzergahları asfaltla buluşturuyor. Türkiye’nin en uzun kırsal yol ağına sahip olan kentte, on yılların sorunları bir bir çözüme kavuşurken, vatandaşlara da standardı yüksek bir ulaşımın kapıları aralanıyor.   SARIYAKUP, YENİMAHALLE VE KEMALPAŞA MAHALLELERİNE HİZMET VERECEK Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, Çamaş ilçesine bağlı, Sarıyakup mahallesinde başlattığı 2 bin 800 metre uzunluğundaki emülsiyon asfalt çalışmasını tamamladı. Güzergâh, Sarıyakup mahallesi ile Yenimahalle ve Kemalpaşa mahallelerini birbirine bağlayan grup yoluna da hizmet verecek.   VATANDAŞLARDAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR   Mahalle sakinleri ise 3 mahalleye hizmet verecek olan grup yolunun asfalta kavuşmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.  
Ordu Büyükşehir Belediyesi, Çamaş ilçesine bağlı, Sarıyakup, Yenimahalle ve Kemalpaşa mahallerine ulaşım sağlayan grup yolunu asfaltla buluşturdu.

 

 

Ordu’da, Büyükşehir Belediyesi tarafından mahalle ve grup yollarında başlatılan asfalt seferberliği tüm hızıyla sürüyor. 19 ilçenin tamamında yolları yeni bir görünüme kavuşturmak üzere hızlı ve planlı bir çalışma gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, altyapısı tamamlanan güzergahları asfaltla buluşturuyor.

Türkiye’nin en uzun kırsal yol ağına sahip olan kentte, on yılların sorunları bir bir çözüme kavuşurken, vatandaşlara da standardı yüksek bir ulaşımın kapıları aralanıyor.

 

SARIYAKUP, YENİMAHALLE VE KEMALPAŞA MAHALLELERİNE HİZMET VERECEK

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, Çamaş ilçesine bağlı, Sarıyakup mahallesinde başlattığı 2 bin 800 metre uzunluğundaki emülsiyon asfalt çalışmasını tamamladı. Güzergâh, Sarıyakup mahallesi ile Yenimahalle ve Kemalpaşa mahallelerini birbirine bağlayan grup yoluna da hizmet verecek.

 

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

 

Mahalle sakinleri ise 3 mahalleye hizmet verecek olan grup yolunun asfalta kavuşmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.