JANDARMA KABLO HIRSIZLARINI TERME’DE YAKALADI

ASAYİŞ 27.09.2022 - 23:51, Güncelleme: 27.09.2022 - 23:51 11766+ kez okundu.
 

JANDARMA KABLO HIRSIZLARINI TERME’DE YAKALADI

Geçtiğimiz Haziran ayı ve Eylül ayı içinde Fatsa ve Ünye’de meydana gelen kablo hırsızlığı olaylarının failleri Terme ilçesinde yakalandı.
          Konu ile ilgili yapılan açıklama şöyle:       BASIN BİLDİRİSİ Ordu İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanında 08 Haziran 2022 ve 15 Eylül 2022 tarihleri arasında Çaybaşı, Ünye ve Fatsa ilçelerinde (1.300) metre faili meçhul  “Haberleşme ve Enerji Nakil Kablo Hırsızlığı’’ olayları meydana gelmiştir. Olayların aydınlatılmasına yönelik; Ordu İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Suç Araştırma Timleri (Jandarmanın Dedektifleri) ve Asayiş Timleri tarafından yapılan araştırmalar sonucunda (3) şüpheli şahsın söz konusu hırsızlık olaylarına karıştığı tespit edilmiştir. Ünye Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla, Samsun Terme İlçesinde ikamet ettiği tespit edilen şüpheli şahıslar [E.U (2000 d.lu, Erkek), E.Y.T (1996 d.lu, Erkek) ve E.K.C (1992 d.lu, Erkek)] Terme İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınmıştır. Ordu İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Suç Araştırma Timleri (Jandarmanın Dedektifleri) tarafından şüphelilerin hırsızlığa konu kabloları Samsun ili Terme ilçesi Çangallar bölgesinde sakladıklarının tespit edilmesine müteakip, Terme İlçe Jandarma Komutanlığı ile yapılan müşterek operasyonla hırsızlığa konu kablolar ve (3) adet demir kesme makası ele geçirilmiştir. Şüpheli (3) şahıs adli makamlarca tutuklanarak Ünye M tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.               Kamuoyuna saygıyla duyurulur.  
Geçtiğimiz Haziran ayı ve Eylül ayı içinde Fatsa ve Ünye’de meydana gelen kablo hırsızlığı olaylarının failleri Terme ilçesinde yakalandı.

 

 

 

 

 

Konu ile ilgili yapılan açıklama şöyle:

 

 

 

BASIN BİLDİRİSİ

  1. Ordu İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanında 08 Haziran 2022 ve 15 Eylül 2022 tarihleri arasında Çaybaşı, Ünye ve Fatsa ilçelerinde (1.300) metre faili meçhul  “Haberleşme ve Enerji Nakil Kablo Hırsızlığı’’ olayları meydana gelmiştir.
  2. Olayların aydınlatılmasına yönelik; Ordu İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Suç Araştırma Timleri (Jandarmanın Dedektifleri) ve Asayiş Timleri tarafından yapılan araştırmalar sonucunda (3) şüpheli şahsın söz konusu hırsızlık olaylarına karıştığı tespit edilmiştir.
  3. Ünye Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla, Samsun Terme İlçesinde ikamet ettiği tespit edilen şüpheli şahıslar [E.U (2000 d.lu, Erkek), E.Y.T (1996 d.lu, Erkek) ve E.K.C (1992 d.lu, Erkek)] Terme İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınmıştır.
  4. Ordu İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Suç Araştırma Timleri (Jandarmanın Dedektifleri) tarafından şüphelilerin hırsızlığa konu kabloları Samsun ili Terme ilçesi Çangallar bölgesinde sakladıklarının tespit edilmesine müteakip, Terme İlçe Jandarma Komutanlığı ile yapılan müşterek operasyonla hırsızlığa konu kablolar ve (3) adet demir kesme makası ele geçirilmiştir.
  5. Şüpheli (3) şahıs adli makamlarca tutuklanarak Ünye M tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

 

            Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.