ORDU GENÇLİK MERKEZİNDEN SAĞLIKTA YAPAY ZEKA PROJESİ

TEKNOLOJİ 30.07.2022 - 14:50, Güncelleme: 05.08.2022 - 23:04 6192+ kez okundu.
 

ORDU GENÇLİK MERKEZİNDEN SAĞLIKTA YAPAY ZEKA PROJESİ

TEKNOFEST Karadeniz olarak düzenlenen ve bir ayağı Ordu’da yapılan TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'nin proje yarışmaları devam ediyor.
    Etkinlikte, "Karma Sürü Simülasyon Yarışması", "Sürü Robotlar Yarışması", "Sağlıkta Yapay Zeka Yarışması", "Jet Motor Tasarım Yarışması", "Akıllı Ulaşım Yarışması", "Tarım Teknolojileri Yarışması" ve "Tarımsal İKA Yarışması" devam ediyor. Altınordu ilçesi Tayfun Gürsoy Parkı'nda organize edilen TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'nin ikinci günü, TEKNOFEST 5. yıl videosuyla başladı. Sağlıkta Yapay Zeka Yarışması dalında yarışan Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Ordu Gençlik Merkezi’nin ORYAZE takımı, Yaşlı ve Görme Engelliler için Yapay Zeka Destekli İlaç Bilgilendirme Sistemi ve ORYAZEK Takımı  Sağlıkta Yapay Zeka kategorisinde, Yaşlı ve Görme Engelliler için Yapay Zeka Destekli Açlık Bilgilendirme Sistemi  projeleri ile yarışmaya katılarak sunumlarını gerçekleştirdiler. Gün boyunca çeşitli etkinliklerin gerçekleştirileceği programda vatandaşlar, stantları gezerek öğrencilerden projelerle ilgili bilgi aldı. TEKNOFEST KARADENİZ Ordu yarışmaları, yarın Türk Yıldızları'nın gösteri uçuşu ve kapanış programıyla sona erecek.
TEKNOFEST Karadeniz olarak düzenlenen ve bir ayağı Ordu’da yapılan TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'nin proje yarışmaları devam ediyor.

 

 

Etkinlikte, "Karma Sürü Simülasyon Yarışması", "Sürü Robotlar Yarışması", "Sağlıkta Yapay Zeka Yarışması", "Jet Motor Tasarım Yarışması", "Akıllı Ulaşım Yarışması", "Tarım Teknolojileri Yarışması" ve "Tarımsal İKA Yarışması" devam ediyor.

Altınordu ilçesi Tayfun Gürsoy Parkı'nda organize edilen TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'nin ikinci günü, TEKNOFEST 5. yıl videosuyla başladı.

Sağlıkta Yapay Zeka Yarışması dalında yarışan Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Ordu Gençlik Merkezi’nin ORYAZE takımı, Yaşlı ve Görme Engelliler için Yapay Zeka Destekli İlaç Bilgilendirme Sistemi ve ORYAZEK Takımı  Sağlıkta Yapay Zeka kategorisinde, Yaşlı ve Görme Engelliler için Yapay Zeka Destekli Açlık Bilgilendirme Sistemi  projeleri ile yarışmaya katılarak sunumlarını gerçekleştirdiler.

Gün boyunca çeşitli etkinliklerin gerçekleştirileceği programda vatandaşlar, stantları gezerek öğrencilerden projelerle ilgili bilgi aldı.

TEKNOFEST KARADENİZ Ordu yarışmaları, yarın Türk Yıldızları'nın gösteri uçuşu ve kapanış programıyla sona erecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.