ÜNYE’DE ELİF ACIMERT VE CUMHUR ŞENTEPE KONSERİ

SANAT 22.07.2022 - 15:20, Güncelleme: 24.07.2022 - 15:21 8839+ kez okundu.
 

ÜNYE’DE ELİF ACIMERT VE CUMHUR ŞENTEPE KONSERİ

Ünye Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Festivali’nde Elif Acımert ve Cumhur Şentepe sahne aldı.
      Ünye 21. Uluslararası Kültür Sanat ve Turizm Festivali kapsamında düzenlenen 26 gün “dolu Dolu Yaz” festivalinde Elif Acımert ile Cumhur Şentepe sahne aldı. Ünye Cumhuriyet Meydanı’nda ilk olarak seyirci ile buluşan Sanatçı Elif Acımert söylediği şarkılarla dinleyenlerden tam not aldı.   Repertuarında hareketli ve slow şarkılara yer veren Elif Acımert kendilerine bu imkanı veren Ünye BElediye Başkanı Hüseyin Tavlı’ya teşekkür etti.   Gecenin ilerleyen saatlerinde sahne alan Ünyeli Sanatçı Cumhur Şentepe ise meydanı dolduran kalabalığı söylediği şarkılarla efkârlandırırken zaman zaman da seyirciler hareketli şarkılarda yerinde duramadı.     Sahne performansı ile göz dolduran Cumhur Şentepe usta sanatçıların eserlerini ustalıkla seslendirdi. Şentepe konserin sonunda Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’ya sanata ve sanatçıya verdiği destek nedeniyle teşekkür etti.   Ünye Belediyesi Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Oktay Okuyucu her iki sanatçıya Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı adına çiçek takdim etti.
Ünye Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Festivali’nde Elif Acımert ve Cumhur Şentepe sahne aldı.

 

 

 

Ünye 21. Uluslararası Kültür Sanat ve Turizm Festivali kapsamında düzenlenen 26 gün “dolu Dolu Yaz” festivalinde Elif Acımert ile Cumhur Şentepe sahne aldı. Ünye Cumhuriyet Meydanı’nda ilk olarak seyirci ile buluşan Sanatçı Elif Acımert söylediği şarkılarla dinleyenlerden tam not aldı.

 

Repertuarında hareketli ve slow şarkılara yer veren Elif Acımert kendilerine bu imkanı veren Ünye BElediye Başkanı Hüseyin Tavlı’ya teşekkür etti.

 

Gecenin ilerleyen saatlerinde sahne alan Ünyeli Sanatçı Cumhur Şentepe ise meydanı dolduran kalabalığı söylediği şarkılarla efkârlandırırken zaman zaman da seyirciler hareketli şarkılarda yerinde duramadı.  

 

Sahne performansı ile göz dolduran Cumhur Şentepe usta sanatçıların eserlerini ustalıkla seslendirdi. Şentepe konserin sonunda Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’ya sanata ve sanatçıya verdiği destek nedeniyle teşekkür etti.

 

Ünye Belediyesi Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Oktay Okuyucu her iki sanatçıya Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı adına çiçek takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.