BİN 500 RAKIMDA TİYATRO MUTLULUĞU

BÖLGE GÜNDEMİ 14.07.2022 - 18:50, Güncelleme: 17.07.2022 - 22:50 15185+ kez okundu.
 

BİN 500 RAKIMDA TİYATRO MUTLULUĞU

İLK KEZ TİYATRO İZLEMENİN MUTLULUĞUNU YAŞADILAR
    “KEDİ İLE PALYAÇO” FESTİVALLERDE ÇOCUKLARLA BULUŞTU   Ordu Büyükşehir Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında bir ilke imza attı. Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan “Kedi ile Palyaço” isimli müzikli tiyatro oyunu yaylalarda düzenlenen festivallerde çocuklarla buluştu. 1500 rakımda ilk kez tiyatro gösterisi izleyen çocuklar, oyunu büyük bir ilgi ve mutlulukla izledi.  Büyükşehir Belediyesi kültür sanat etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor. Birçok kültür sanat etkinliği ile Ordululara kültür-sanat dolu günler yaşatan Ordu Büyükşehir Belediyesi, çocuklara da özel gösteriler hazırladı. Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Sanat Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan program kapsamında “Kedi ile Palyaço” isimli müzikli tiyatro oyunu, Korgan, Çatalpınar ve Aybastı ilçesinin yaylalarında çocuklarla buluştu. 1500’er rakımda düzenlenen Korgan Geleneksel 64. Orman Gülü Kültür ve Sanat Festivali ile 914. Uluslararası Geleneksel Aybastı Perşembe Yaylası Güreş ve Kültür Festivali ve 1100 rakımlı Çatalpınar Sarıçiçek Yaylası Festivali’ne katılan çocuklara yönelik oynanan “Kedi ile Palyaço” isimli müzikli tiyatro oyunu büyük beğeni topladı. Yaylada yaşayan çocuklar, ilk kez canlı tiyatro izlemenin sevinci ve mutluluğunu yaşadı.     -  
İLK KEZ TİYATRO İZLEMENİN MUTLULUĞUNU YAŞADILAR

 

 

“KEDİ İLE PALYAÇO” FESTİVALLERDE ÇOCUKLARLA BULUŞTU

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında bir ilke imza attı. Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan “Kedi ile Palyaço” isimli müzikli tiyatro oyunu yaylalarda düzenlenen festivallerde çocuklarla buluştu. 1500 rakımda ilk kez tiyatro gösterisi izleyen çocuklar, oyunu büyük bir ilgi ve mutlulukla izledi. 

Büyükşehir Belediyesi kültür sanat etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor. Birçok kültür sanat etkinliği ile Ordululara kültür-sanat dolu günler yaşatan Ordu Büyükşehir Belediyesi, çocuklara da özel gösteriler hazırladı. Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Sanat Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan program kapsamında “Kedi ile Palyaço” isimli müzikli tiyatro oyunu, Korgan, Çatalpınar ve Aybastı ilçesinin yaylalarında çocuklarla buluştu.

1500’er rakımda düzenlenen Korgan Geleneksel 64. Orman Gülü Kültür ve Sanat Festivali ile 914. Uluslararası Geleneksel Aybastı Perşembe Yaylası Güreş ve Kültür Festivali ve 1100 rakımlı Çatalpınar Sarıçiçek Yaylası Festivali’ne katılan çocuklara yönelik oynanan “Kedi ile Palyaço” isimli müzikli tiyatro oyunu büyük beğeni topladı.

Yaylada yaşayan çocuklar, ilk kez canlı tiyatro izlemenin sevinci ve mutluluğunu yaşadı.

 

 

-

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.