BÜYÜKŞEHİR, ŞEHİTLERİMİZİ UNUTMADI

BÖLGE GÜNDEMİ 15.07.2022 - 15:10, Güncelleme: 17.07.2022 - 22:43 15166+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİR, ŞEHİTLERİMİZİ UNUTMADI

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla il genelinde bulunan şehit mezarlarında çevre düzenleme ve bakım çalışması gerçekleştirdi. Şehit mezarlarında Kur’an-ı Kerim tilaveti okunarak dualar edildi.
      Şehitlere olan minnet ve saygı, onların ebedi istirahatgâhlarına gösterilen özenle taçlandırılıyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından şehit kabristanlarının bakımları titizlikle yapılıyor. Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığına bağlı Mezarlıklar ve Cenaze Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekipleri, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü öncesinde de şehitlerimizi unutmadı. Mezarlıklarda temizlik ve düzenleme çalışması gerçekleştiren ekipler, şehit mezarlarının başucunda bulunan Türk bayraklarını da yenisiyle değiştirdi. PERSONELLERDEN ŞEHİTLERİMİZE KUR’AN-I KERİM TİLAVETİ YAPILDI Yapılan çalışmalarla vatandaşların kabir ziyaretini rahatlıkla yapmasını sağlayan Mezarlıklar ve Cenaze Hizmetleri Şube Müdürlüğü personelleri, aynı zamanda büyük bir vefa örneği göstererek 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla vatan uğruna şehit olan şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim tilaveti okuyup, dualar ettiler.  
Ordu Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla il genelinde bulunan şehit mezarlarında çevre düzenleme ve bakım çalışması gerçekleştirdi. Şehit mezarlarında Kur’an-ı Kerim tilaveti okunarak dualar edildi.

 

 

 

Şehitlere olan minnet ve saygı, onların ebedi istirahatgâhlarına gösterilen özenle taçlandırılıyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından şehit kabristanlarının bakımları titizlikle yapılıyor.

Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığına bağlı Mezarlıklar ve Cenaze Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekipleri, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü öncesinde de şehitlerimizi unutmadı. Mezarlıklarda temizlik ve düzenleme çalışması gerçekleştiren ekipler, şehit mezarlarının başucunda bulunan Türk bayraklarını da yenisiyle değiştirdi.

PERSONELLERDEN ŞEHİTLERİMİZE KUR’AN-I KERİM TİLAVETİ YAPILDI

Yapılan çalışmalarla vatandaşların kabir ziyaretini rahatlıkla yapmasını sağlayan Mezarlıklar ve Cenaze Hizmetleri Şube Müdürlüğü personelleri, aynı zamanda büyük bir vefa örneği göstererek 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla vatan uğruna şehit olan şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim tilaveti okuyup, dualar ettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.