Kablo Hırsızları Yakalandı

ASAYİŞ 09.06.2022 - 23:53, Güncelleme: 09.06.2022 - 23:53 16697+ kez okundu.
 

Kablo Hırsızları Yakalandı

Çatalpınar’da geçtiğimiz günlerde meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili zanlılar yakalandı.
        Açıklama şöyle :     1.         Ordu ili Çatalpınar ilçesi Sayacatürk Mahallesinde 03 Haziran 2022 Cuma günü Türk Telekom firmasına ait (200) metre uzunluğunda haberleşme kablosunun kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kesilmek suretiyle çalındığı tespit edilmiştir. 2.         Söz konusu hırsızlık suçunu işleyen fail ya da faillerin en kısa sürede yakalanması maksadıyla, Fatsa Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Çatalpınar Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı tarafından özel bir ekip oluşturularak, olay çok yönlü olarak araştırılmaya başlanılmıştır. 3.         Yapılan araştırmalar sonucunda, (2) şüpheli şahıs [Ü.K. (1982 doğ. erkek) ve M.E. (1972 doğ. erkek)] yakarak erittiği suça konu haberleşme kablosu (70 kg. bakır kablo) ile birlikte yakalanmış olup,  şüpheliler çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak Ünye Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.            Kamuoyuna saygıyla duyurulur.  
Çatalpınar’da geçtiğimiz günlerde meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili zanlılar yakalandı.

 

 

 

 

Açıklama şöyle :

 

 

1.         Ordu ili Çatalpınar ilçesi Sayacatürk Mahallesinde 03 Haziran 2022 Cuma günü Türk Telekom firmasına ait (200) metre uzunluğunda haberleşme kablosunun kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kesilmek suretiyle çalındığı tespit edilmiştir.

2.         Söz konusu hırsızlık suçunu işleyen fail ya da faillerin en kısa sürede yakalanması maksadıyla, Fatsa Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Çatalpınar Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı tarafından özel bir ekip oluşturularak, olay çok yönlü olarak araştırılmaya başlanılmıştır.

3.         Yapılan araştırmalar sonucunda, (2) şüpheli şahıs [Ü.K. (1982 doğ. erkek) ve M.E. (1972 doğ. erkek)] yakarak erittiği suça konu haberleşme kablosu (70 kg. bakır kablo) ile birlikte yakalanmış olup,  şüpheliler çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak Ünye Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir. 

          Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.