SANAT MÜZİĞİ KONSERİ MEST ETTİ

SANAT 12.05.2022 - 13:18, Güncelleme: 12.05.2022 - 13:18 10596+ kez okundu.
 

SANAT MÜZİĞİ KONSERİ MEST ETTİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Ordu Musiki Cemiyeti iş birliğinde düzenlenen “Türk Sanat Musikisi Korosu Konseri” dinleyenleri mest etti.
        Kültür ve sanat etkinlikleri ile Ordululara unutulmaz anlar yaşatan Ordu Büyükşehir Belediyesi, programlarına devam ediyor. Ordu’nun kültür ve sanat hayatına katkı veren topluluklarla da iş birliği yapan Büyükşehir Belediyesi, özel bir konsere imza attı.   Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi ve Ordu Musiki Cemiyeti ortaklığında “Türk Sanat Musikisi Korosu Konseri” gerçekleştirildi. Ordu Kültür ve Sanat Merkezi’nde Şef Hüsnü Yakın tarafından yönetilen konserde Türk Sanat Müziğinin en seçkin eserleri seslendirildi.   Türk Sanat Musikisi Korosu üyelerinin seslendirdiği eserlerle Ordulular unutulmaz bir gece yaşadı.  
Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Ordu Musiki Cemiyeti iş birliğinde düzenlenen “Türk Sanat Musikisi Korosu Konseri” dinleyenleri mest etti.

 

 

 

 

Kültür ve sanat etkinlikleri ile Ordululara unutulmaz anlar yaşatan Ordu Büyükşehir Belediyesi, programlarına devam ediyor. Ordu’nun kültür ve sanat hayatına katkı veren topluluklarla da iş birliği yapan Büyükşehir Belediyesi, özel bir konsere imza attı.

 

Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi ve Ordu Musiki Cemiyeti ortaklığında “Türk Sanat Musikisi Korosu Konseri” gerçekleştirildi. Ordu Kültür ve Sanat Merkezi’nde Şef Hüsnü Yakın tarafından yönetilen konserde Türk Sanat Müziğinin en seçkin eserleri seslendirildi.

 

Türk Sanat Musikisi Korosu üyelerinin seslendirdiği eserlerle Ordulular unutulmaz bir gece yaşadı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.