RAMAZAN AKŞAMLARI ÜNYE’DE GÜZEL

BÖLGE GÜNDEMİ 21.04.2022 - 22:27, Güncelleme: 21.04.2022 - 22:27 2133+ kez okundu.
 

RAMAZAN AKŞAMLARI ÜNYE’DE GÜZEL

Ünye Belediyesi’nin Ramazan ayı etkinlikleri farklı programlarla devam ediyor. Tasavvuf müziğinin tanınmış seslerinden Yusuf Karagöz dün akşam Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri’nde dinleyicilerle buluştu.
    Konser programına Ünye Kaymakamı Ayhan Işık, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Garnizon Komutanı Yarbay Bünyamin Dönmez, Ağır Ceza Reisi Refik Ay, Emniyet Müdürü Mustafa Avni Aktürk, Jandarma Komutanı Üsteğmen Muhammed Ali Gökkan, İlçe Müftüsü Hüseyin Okuş, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Neşe Akgül Tiyaloğlu ve çok sayıda kişi katıldı.     2 Saatlik Doyumsuz Bir Konser Yaklaşık 2 saat süren ve birbirinden güzel ilahilerin seslendirildiği Yusuf Karagöz konseri dinleyicilerden büyük beğeni topladı. 30’a yakın eseri 7 enstrümanın eşlik ettiği bir konserle seslendiren Yusuf Karagöz’ün programı aynı zamanda Ünye Belediyesi sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlandı.     Sanatçı Karagöz’den Başkan Tavlı’ya Teşekkür Ünyelilerle Ramazan akşamında buluşmalarına vesile olan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’ya teşekkür eden sanatçı Yusuf Karagöz, 20 Nisan Çarşamba akşamı saat 19.30’da Atatürk Parkı Sosyal tesislerinde yeniden sahne alacak.     Program sonrasında Ünye Kaymakamı Ayhan Işık ve Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, sanatçı ve ekibine çiçek takdim ederek teşekkür ettiler.    
Ünye Belediyesi’nin Ramazan ayı etkinlikleri farklı programlarla devam ediyor. Tasavvuf müziğinin tanınmış seslerinden Yusuf Karagöz dün akşam Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri’nde dinleyicilerle buluştu.

 

 

Konser programına Ünye Kaymakamı Ayhan Işık, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Garnizon Komutanı Yarbay Bünyamin Dönmez, Ağır Ceza Reisi Refik Ay, Emniyet Müdürü Mustafa Avni Aktürk, Jandarma Komutanı Üsteğmen Muhammed Ali Gökkan, İlçe Müftüsü Hüseyin Okuş, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Neşe Akgül Tiyaloğlu ve çok sayıda kişi katıldı.

 

 

2 Saatlik Doyumsuz Bir Konser

Yaklaşık 2 saat süren ve birbirinden güzel ilahilerin seslendirildiği Yusuf Karagöz konseri dinleyicilerden büyük beğeni topladı. 30’a yakın eseri 7 enstrümanın eşlik ettiği bir konserle seslendiren Yusuf Karagöz’ün programı aynı zamanda Ünye Belediyesi sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlandı.

 

 

Sanatçı Karagöz’den Başkan Tavlı’ya Teşekkür

Ünyelilerle Ramazan akşamında buluşmalarına vesile olan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’ya teşekkür eden sanatçı Yusuf Karagöz, 20 Nisan Çarşamba akşamı saat 19.30’da Atatürk Parkı Sosyal tesislerinde yeniden sahne alacak.

 

 

Program sonrasında Ünye Kaymakamı Ayhan Işık ve Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, sanatçı ve ekibine çiçek takdim ederek teşekkür ettiler.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.