TUS tercihleri başladı

TÜRKİYE VE DÜNYA GÜNDEMİ 19.04.2022 - 17:00, Güncelleme: 20.04.2022 - 09:47 5100+ kez okundu.
 

TUS tercihleri başladı

ÖSYM'nin internet sitesinde yer alan duyuruya göre, TUS 1. dönem tercih işlemleri başladı. Başvurular 26 Nisan saat 23.59'a kadar yapılacak.
  Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı 1. dönem tercih işlemleri başladı. Tercihler 19-26 Nisan tarihleri arasında yapılabilecek. ÖSYM'den yapılan duyuruya göre, adaylar, tercihlerini bireysel olarak ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifrelerini kullanarak elektronik ortamda gerçekleştirebilecek.
ÖSYM'nin internet sitesinde yer alan duyuruya göre, TUS 1. dönem tercih işlemleri başladı. Başvurular 26 Nisan saat 23.59'a kadar yapılacak.

 

Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı 1. dönem tercih işlemleri başladı. Tercihler 19-26 Nisan tarihleri arasında yapılabilecek.

ÖSYM'den yapılan duyuruya göre, adaylar, tercihlerini bireysel olarak ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifrelerini kullanarak elektronik ortamda gerçekleştirebilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.