Konferansa Davetlisiniz

BÖLGE GÜNDEMİ 08.04.2022 - 11:31, Güncelleme: 08.04.2022 - 11:31 1682+ kez okundu.
 

Konferansa Davetlisiniz

"Prof. Dr. Halis Aydemir Konferansı" 9 Nisan Cumartesi Saat 21.30’da Oksm’de
    Ordu Büyükşehir Belediyesi Ramazan Ayı Kültür Sanat Etkinlikleri Kapsamında Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Prof. Dr. Halis Aydemir’i Ordulularla Buluşturuyor.   Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm Ve Sanat Dairesi Başkanlığı Tarafından Hazırlanan Ramazan Ayı Kültür Sanat Etkinlikleri Devam Ediyor. Ordu Kültür Sanat Merkezi’nde İftar Sonrası Çocuklar Ve Aileler İçin Etkinlikler Gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Prof. Dr. Halis Aydemir’in Katılımı İle Bir Konferans Düzenleyecek.   9 Nisan Cumartesi Günü Ordu Kültür Ve Sanat Merkezinde Gerçekleştirilecek Olan Konferans, Çocuk Etkinliklerinin Ardından Saat 21.30’da Başlayacak.  
"Prof. Dr. Halis Aydemir Konferansı" 9 Nisan Cumartesi Saat 21.30’da Oksm’de

 

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Ramazan Ayı Kültür Sanat Etkinlikleri Kapsamında Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Prof. Dr. Halis Aydemir’i Ordulularla Buluşturuyor.

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm Ve Sanat Dairesi Başkanlığı Tarafından Hazırlanan Ramazan Ayı Kültür Sanat Etkinlikleri Devam Ediyor. Ordu Kültür Sanat Merkezi’nde İftar Sonrası Çocuklar Ve Aileler İçin Etkinlikler Gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Prof. Dr. Halis Aydemir’in Katılımı İle Bir Konferans Düzenleyecek.

 

9 Nisan Cumartesi Günü Ordu Kültür Ve Sanat Merkezinde Gerçekleştirilecek Olan Konferans, Çocuk Etkinliklerinin Ardından Saat 21.30’da Başlayacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.