Vali Sonel, Emekli Öğretmenlere Verdiği Sözü de Yerine Getirdi

YAŞAM 03.04.2022 - 15:01, Güncelleme: 03.04.2022 - 15:01 7773+ kez okundu.
 

Vali Sonel, Emekli Öğretmenlere Verdiği Sözü de Yerine Getirdi

Vali Tuncay Sonel, Öğretmenler Günü kutlama programında, emekli öğretmenlere vermiş olduğu gezi sözünü de yerine getirdi.
        Ordu Kültür Sanat Merkezinde  gerçekleştirilen 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programında, öğretmenlere  yurt içi ve yurt dışı gezisi sözü veren Vali Sonel, emekli olan öğretmenleri de  unutmayarak onlara da Kapadokya gezisi sözü vermişti.   Doğa harikası peri bacaları ile tanınan Kapadokya’ya emekli  24 öğretmeni göndererek, unutulmayacak bir anı yaşatmalarını sağlayan Vali Sonel, öğretmenlere verdiği değeri bir kez daha göstermiş oldu.   Vali Tuncay Sonel, önceki görev yerlerinde olduğu gibi Ordu’da da  24 Kasım’da öğretmenlere yurt içi ve yurt dışı gezisine gönderme geleneğini devam ettirdiğini hatırlatarak, “Bizleri yetiştiren, topluma kazandıran ve en kutsal mesleklerden  birini icra eden değerli  öğretmenlerimize sağlıklı uzun ömürler diliyor, ellerinden öpüyorum. Büyükşehir Belediyemizin desteğiyle birlikte daha önce 24 öğretmenimizi Balkanlar, 24 öğretmenimizi İstanbul, 24 öğretmenimizi İzmir gezisine, 24 öğretmenimizi GAP gezisine göndermiştik. Öğretmenler Günü kutlamalarında o gün emekliye ayrılan 17 emekli öğretmenimizi de söz verdiğimiz gibi Kapadokya gezisine  gönderdik. Büyük bir özveriyle görevlerini ifa eden değerli öğretmenlerimizin her zaman yanındayız” diye konuştu.   Kapadokya gezisi dolayısıyla çok mutlu olduklarını söyleyen emekli öğretmenler, “Sayın Valimizin ve Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızın sayesinde  Kapadokyayı gezme, daha yakından görme fırsatımız oldu.  Gezi süresince memnun kaldığımızı özellikle belirtmek isteriz. Biz emekliler için güzel bir anı oldu” diyerek, duygularını dile getirdiler.
Vali Tuncay Sonel, Öğretmenler Günü kutlama programında, emekli öğretmenlere vermiş olduğu gezi sözünü de yerine getirdi.

 

 

 

 

Ordu Kültür Sanat Merkezinde  gerçekleştirilen 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programında, öğretmenlere  yurt içi ve yurt dışı gezisi sözü veren Vali Sonel, emekli olan öğretmenleri de  unutmayarak onlara da Kapadokya gezisi sözü vermişti.

 

Doğa harikası peri bacaları ile tanınan Kapadokya’ya emekli  24 öğretmeni göndererek, unutulmayacak bir anı yaşatmalarını sağlayan Vali Sonel, öğretmenlere verdiği değeri bir kez daha göstermiş oldu.

 

Vali Tuncay Sonel, önceki görev yerlerinde olduğu gibi Ordu’da da  24 Kasım’da öğretmenlere yurt içi ve yurt dışı gezisine gönderme geleneğini devam ettirdiğini hatırlatarak, “Bizleri yetiştiren, topluma kazandıran ve en kutsal mesleklerden  birini icra eden değerli  öğretmenlerimize sağlıklı uzun ömürler diliyor, ellerinden öpüyorum. Büyükşehir Belediyemizin desteğiyle birlikte daha önce 24 öğretmenimizi Balkanlar,

24 öğretmenimizi İstanbul, 24 öğretmenimizi İzmir gezisine, 24 öğretmenimizi GAP gezisine göndermiştik. Öğretmenler Günü kutlamalarında o gün emekliye ayrılan 17 emekli öğretmenimizi de söz verdiğimiz gibi Kapadokya gezisine  gönderdik. Büyük bir özveriyle görevlerini ifa eden değerli öğretmenlerimizin her zaman yanındayız” diye konuştu.

 

Kapadokya gezisi dolayısıyla çok mutlu olduklarını söyleyen emekli öğretmenler, “Sayın Valimizin ve Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızın sayesinde  Kapadokyayı gezme, daha yakından görme fırsatımız oldu.  Gezi süresince memnun kaldığımızı özellikle belirtmek isteriz. Biz emekliler için güzel bir anı oldu” diyerek, duygularını dile getirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.