Başkan Güler, Avrupa'daki Ordulularla Gönül Köprüsü Kuruyor

BÖLGE GÜNDEMİ 28.03.2022 - 23:34, Güncelleme: 28.03.2022 - 23:34 1727+ kez okundu.
 

Başkan Güler, Avrupa'daki Ordulularla Gönül Köprüsü Kuruyor

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Avusturya’nın Salzburg eyaletine bağlı St. Johann im Pongau şehrinde yaşayan Ordulularla bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdi.
      Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, çeşitli toplantı ve temaslarda bulunmak için gittiği Fransa’nın ardından Avrupa’nın çeşitli bölgelerinde yaşayan Ordulularlar buluşmaya devam ediyor. Bu kapsamda Avusturya’nın Salzburg eyaletine bağlı, kayak merkezleri ve sanayisi ile ünlü St. Johann im Pongau şehrini ziyaret eden Başkan Güler, burada gurbetçi vatandaşlar ile bir araya geldi.       UID Salzburg Bölge Başkanlığı tarafından organize edilen toplantıda Ordulularla buluşan Başkan Güler, gurbetçilerle hasret giderdi. Ordu’da yapılan yatırım ve projeler hakkında gurbetçilere bilgiler veren Başkan Güler, ayrıca kendilerinin sorun, beklenti ve önerilerini dinledi.       Toplantıda Başkan Güler’e, Çaybaşı Belediye Başkanı Hüseyin Semiz ve UID Bölge Başkanı Erdem Poyraz’da eşlik etti.  
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Avusturya’nın Salzburg eyaletine bağlı St. Johann im Pongau şehrinde yaşayan Ordulularla bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdi.

 

 

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, çeşitli toplantı ve temaslarda bulunmak için gittiği Fransa’nın ardından Avrupa’nın çeşitli bölgelerinde yaşayan Ordulularlar buluşmaya devam ediyor. Bu kapsamda Avusturya’nın Salzburg eyaletine bağlı, kayak merkezleri ve sanayisi ile ünlü St. Johann im Pongau şehrini ziyaret eden Başkan Güler, burada gurbetçi vatandaşlar ile bir araya geldi.

 

 

 

UID Salzburg Bölge Başkanlığı tarafından organize edilen toplantıda Ordulularla buluşan Başkan Güler, gurbetçilerle hasret giderdi. Ordu’da yapılan yatırım ve projeler hakkında gurbetçilere bilgiler veren Başkan Güler, ayrıca kendilerinin sorun, beklenti ve önerilerini dinledi.

 

 

 

Toplantıda Başkan Güler’e, Çaybaşı Belediye Başkanı Hüseyin Semiz ve UID Bölge Başkanı Erdem Poyraz’da eşlik etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.