Altınordu'da DEAŞ Operasyonu

ASAYİŞ 26.03.2022 - 13:55, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2197+ kez okundu.
 

Altınordu'da DEAŞ Operasyonu

Altınordu ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda kırmızı bülten ile aranan DEAŞ üyesi yakalandı. Konu ile ilgili olarak yapılan açıklama şöyle:
İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce hakkında İnterpol Dairesi Başkanlığınca KIRMIZI BÜLTEN (Uluslararası düzeyde aranma kaydı) çıkarılan ve DEAŞ Silahlı Terör Örgütü içerisinde geçmiş dönemlerde faaliyet yürüttüğü şeklinde bilgiler bulunan bir (1) şahıs 23.03.2022 günü saat 06.00’da İlimiz Altınordu İlçesinde gerçekleştirilen operasyonda yakalanarak gözaltına alınmıştır. Irak Uyruklu M.K.Y.A. isimli şüpheli, yapılan işlemlerin akabinde 23.03.2022 günü sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak Ordu/Efirli E Tipi Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.  
Altınordu ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda kırmızı bülten ile aranan DEAŞ üyesi yakalandı. Konu ile ilgili olarak yapılan açıklama şöyle:

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce hakkında İnterpol Dairesi Başkanlığınca KIRMIZI BÜLTEN (Uluslararası düzeyde aranma kaydı) çıkarılan ve DEAŞ Silahlı Terör Örgütü içerisinde geçmiş dönemlerde faaliyet yürüttüğü şeklinde bilgiler bulunan bir (1) şahıs 23.03.2022 günü saat 06.00’da İlimiz Altınordu İlçesinde gerçekleştirilen operasyonda yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Irak Uyruklu M.K.Y.A. isimli şüpheli, yapılan işlemlerin akabinde 23.03.2022 günü sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak Ordu/Efirli E Tipi Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.