Vali Sonel, Devletimiz Vatandaşlarımızın Yanında

BÖLGE GÜNDEMİ 26.03.2022 - 13:22, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2522+ kez okundu.
 

Vali Sonel, Devletimiz Vatandaşlarımızın Yanında

Vali Tuncay Sonel, vatandaşların devletle olan bağını güçlendirmek, sorunlarına etkili ve hızlı çözümler üretebilmek amacıyla düzenli olarak gerçekleştirdiği “Halk Günü” toplantısında bugün de 157 vatandaşımızla bir araya geldi.
        Her hafta Çarşamba günlerini “Halk Günü”ne ayıran Vali Tuncay Sonel, ilk olarak halk gününe katılan vatandaşların hal ve hatırlarını sordu.    Aileleriyle birlikte gelen çocuklara oyuncak ve kitap hediye eden Vali Tuncay Sonel, toplantıda hazır bulunan kurum müdürlerine vatandaşların kendisine iletmiş olduğu sorunların ve taleplerin giderilmesi için talimatlar verdi.   Kendisine iletilen iş, sağlık, ekonomik, özel sorun ve sıkıntılarının çözümü noktasında talepte bulunan vatandaşların isteklerini, sorunlarını dinleyerek notlar alan ve birçoğunu da anında çözüme kavuşturan Vali Tuncay Sonel, “Vatandaşlarımızın sıkıntılarını çözmek adına düzenlediğimiz halk günü toplantılarında hem vatandaşlarımızın hayır dualarını, hem de çözemedikleri sorunları dinleyerek çözüm üretmeye çalışıyoruz” diye konuştu.    Vali Tuncay Sonel toplantıya annesi ile birlikte katılan özel kızımız 25 yaşındaki Ceylan Emir’in ise şarkı söyleme isteğini ise geri çevirmedi.    “Halk Günü”ne katılan vatandaşlar, gösterdiği yakın ilgi dolayısıyla Vali Tuncay Sonel’e teşekkür ederek, hayır dualarını eksik etmediler.
Vali Tuncay Sonel, vatandaşların devletle olan bağını güçlendirmek, sorunlarına etkili ve hızlı çözümler üretebilmek amacıyla düzenli olarak gerçekleştirdiği “Halk Günü” toplantısında bugün de 157 vatandaşımızla bir araya geldi.

 

 

 

 

Her hafta Çarşamba günlerini “Halk Günü”ne ayıran Vali Tuncay Sonel, ilk olarak halk gününe katılan vatandaşların hal ve hatırlarını sordu. 

 

Aileleriyle birlikte gelen çocuklara oyuncak ve kitap hediye eden Vali Tuncay Sonel, toplantıda hazır bulunan kurum müdürlerine vatandaşların kendisine iletmiş olduğu sorunların ve taleplerin giderilmesi için talimatlar verdi.

 

Kendisine iletilen iş, sağlık, ekonomik, özel sorun ve sıkıntılarının çözümü noktasında talepte bulunan vatandaşların isteklerini, sorunlarını dinleyerek notlar alan ve birçoğunu da anında çözüme kavuşturan Vali Tuncay Sonel, “Vatandaşlarımızın sıkıntılarını çözmek adına düzenlediğimiz halk günü toplantılarında hem vatandaşlarımızın hayır dualarını, hem de çözemedikleri sorunları dinleyerek çözüm üretmeye çalışıyoruz” diye konuştu. 

 

Vali Tuncay Sonel toplantıya annesi ile birlikte katılan özel kızımız 25 yaşındaki Ceylan Emir’in ise şarkı söyleme isteğini ise geri çevirmedi. 

 

“Halk Günü”ne katılan vatandaşlar, gösterdiği yakın ilgi dolayısıyla Vali Tuncay Sonel’e teşekkür ederek, hayır dualarını eksik etmediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.