Vali Sonel, Şehit Aileleri ve Gaziler Onuruna Yemek Düzenledi

YAŞAM 20.03.2022 - 14:30, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 4798+ kez okundu.
 

Vali Sonel, Şehit Aileleri ve Gaziler Onuruna Yemek Düzenledi

Vali Tuncay Sonel, 18 Mart Şehitleri Anma Günü münasebetiyle şehit aileleri ve gaziler onuruna yemek programı düzenlendi.
        Vali Tuncay Sonel, özel bir restoranda düzenlenen yemek programında şehit aileleri gazilerle bir araya geldi.   Programa Vali Tuncay Sonel’in yanı sıra Ordu Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Aktaş, Adalet Komisyonu Başkanı Dr. Mesut Bilen, Vali Yardımcıları Ayhan Durmuş, Zafer Karamehmetoğlu, Bayram Gale, Gökhan İkitemur, Perşembe Kaymakamı ve Vali Yardımcısı Vekili Levent Yetgin, Altınordu Kaymakamı Erkan Karahan, İl Jandarma Komutanı Albay Numan Öksüz, İl Emniyet Müdürü Doğu Ateş, Ordu Askerlik Şubesi Başkanı Yarbay Ahmet Meydan, İl Müftüsü Dr. İsmail Çiçek, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ender Yanık, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Ordu Şube Başkanı Nurettin Korkmaz, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Ordu Şube Başkanı Mehmet Ali Gümüşkaya, Polis Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği Başkanı Şenel Şahin, şehit aileleri ve gaziler katıldı.    Şehit aileleri ve gaziler onuruna verilen yemek programı, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.   Programa katılan şehit aileleri ve gazilerle yakından ilgilenen ve onlarla sohbet eden Vali Sonel, şehit aileleri ve gazilerle birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Çanakkale Zaferimizin 107’nci yılında bu toprakları vatan yapan ecdadımızı, Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk‘ü, tüm şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi bu manevi ortamda rahmetle, saygıyla, minnetle ve şükranla anıyoruz. Ruhları şad olsun. Türk tarihi kahramanlıklarla doludur. Geçmişten günümüze kadar bu topraklar ve al bayrağımıza nice şehitler verdik, hala da vermekteyiz. Allaha hamd olsun kahraman güvenlik güçlerimiz, Sayın Cumhurbaşkanımızın riyasetinde Sayın Bakanımızın da büyük destekleri ile ülkemizin tüm kurumlarıyla teröristle mücadele son yıllarda çok başarılı sonuçlar alındı. Ülkemizin en ücra köşesine kadar her yerde şu an bir huzur iklimi hâkim.  Terörün huzursuz edici durumu kalmamış durumda. Bu uğurda görev yapan tüm kahraman güvenlik güçlerimizi burada bir kez daha şükranla anıyorum. İlimiz genelinde 399 şehit ailemiz, 522 kahraman gazimiz var. Biz devlet olarak, her daim şehit ailelerimizin ve kahraman gazilerimizin yanındayız” dedi.   Program, yemeğin ardından İl Müftüsü Dr. İsmail Çiçek tarafından edilen duayla sona erdi.
Vali Tuncay Sonel, 18 Mart Şehitleri Anma Günü münasebetiyle şehit aileleri ve gaziler onuruna yemek programı düzenlendi.

 

 

 

 

Vali Tuncay Sonel, özel bir restoranda düzenlenen yemek programında şehit aileleri gazilerle bir araya geldi.

 

Programa Vali Tuncay Sonel’in yanı sıra Ordu Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Aktaş, Adalet Komisyonu Başkanı Dr. Mesut Bilen, Vali Yardımcıları Ayhan Durmuş, Zafer Karamehmetoğlu, Bayram Gale, Gökhan İkitemur, Perşembe Kaymakamı ve Vali Yardımcısı Vekili Levent Yetgin, Altınordu Kaymakamı Erkan Karahan, İl Jandarma Komutanı Albay Numan Öksüz, İl Emniyet Müdürü Doğu Ateş, Ordu Askerlik Şubesi Başkanı Yarbay Ahmet Meydan, İl Müftüsü Dr. İsmail Çiçek, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ender Yanık, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Ordu Şube Başkanı Nurettin Korkmaz, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Ordu Şube Başkanı Mehmet Ali Gümüşkaya, Polis Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği Başkanı Şenel Şahin, şehit aileleri ve gaziler katıldı. 

 

Şehit aileleri ve gaziler onuruna verilen yemek programı, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

 

Programa katılan şehit aileleri ve gazilerle yakından ilgilenen ve onlarla sohbet eden Vali Sonel, şehit aileleri ve gazilerle birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Çanakkale Zaferimizin 107’nci yılında bu toprakları vatan yapan ecdadımızı, Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk‘ü, tüm şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi bu manevi ortamda rahmetle, saygıyla, minnetle ve şükranla anıyoruz. Ruhları şad olsun. Türk tarihi kahramanlıklarla doludur. Geçmişten günümüze kadar bu topraklar ve al bayrağımıza nice şehitler verdik, hala da vermekteyiz. Allaha hamd olsun kahraman güvenlik güçlerimiz, Sayın Cumhurbaşkanımızın riyasetinde Sayın Bakanımızın da büyük destekleri ile ülkemizin tüm kurumlarıyla teröristle mücadele son yıllarda çok başarılı sonuçlar alındı. Ülkemizin en ücra köşesine kadar her yerde şu an bir huzur iklimi hâkim.  Terörün huzursuz edici durumu kalmamış durumda. Bu uğurda görev yapan tüm kahraman güvenlik güçlerimizi burada bir kez daha şükranla anıyorum. İlimiz genelinde 399 şehit ailemiz, 522 kahraman gazimiz var. Biz devlet olarak, her daim şehit ailelerimizin ve kahraman gazilerimizin yanındayız” dedi.

 

Program, yemeğin ardından İl Müftüsü Dr. İsmail Çiçek tarafından edilen duayla sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.