Önce Film Sonra Söyleşi

SANAT 20.03.2022 - 14:11, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 3882+ kez okundu.
 

Önce Film Sonra Söyleşi

“İçimdeki Kahraman” Filminin Yönetmeni Sinan Sertel Sanatseverlerle Buluştu
      Ordu Büyükşehir Belediyesi, kültür sanat mart ayı etkinlikleri kapsamında festival ve yarışmalarda gösterimi yapılan “İçimdeki Kahraman” filmi ile filmin Yönetmeni Sinan Sertel’i sanatseverlerle buluşturdu.       Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Sanat Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan kültür ve sanat mart ayı etkinlikleri tüm hızıyla sürüyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi film gösterim etkinliklerinin yanı sıra gösterimi yapılan filmin yönetmenlerini de Ordulularla buluşturarak farklı bir kültür sanat örneği ortaya koyuyor. Düzenlenen etkinliklerle izleyiciler, hem film izlemenin hem de filmin yönetmenine merak ettikleri soruları yöneltmenin heyecanını yaşıyor.       “İÇİMDEKİ KAHRAMAN” İZLEYİCİLERİN BEĞENİSİNİ KAZANDI   Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda başrollerinde Ahmet Melih Yılmaz, Ulvi Kahyaoğlu ve Öykü Naz Altay’ın rol aldığı yönetmenliğini ise Sinan Sertel’in üstlendiği “İçimdeki Kahraman” filminin gösterimini gerçekleştirdi. Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu’nda düzenlenen etkinlikte katılımcılara Büyükşehir Belediyesi tarafından film öncesi mısır ve gazoz da ikram edildi. Süper kahraman olmak isteyen bir çocuğun yaşadıklarını anlatan film izleyicilerinde beğenisini kazandı.       FİLMİN YÖNETMENİ SİNAN SERTEL, SÖYLEŞİ GERÇEKLEŞTİRDİ   Gösterimin ardından filmin Yönetmen Sinan Sertel “İçimdeki Kahraman” filmi ve sinema üzerine bir söyleşi gerçekleştirdi. Söyleşide Sertel, filmin senaryosunun ortaya çıkış süreçleri ve filmin çekimleri ile ilgili bilgiler aktardı. Sertel, ayrıca seyircilerin film ve sinema üzerine merak ettiği soruların hepsine içtenlikle cevap verdi.     Ordu’da olmaktan ve Ordulu sanatseverlerle buluşmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Sertel, programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.        Öte yandan etkinlik, “İçimdeki Kahraman” filminin Yönetmeni Sinan Sertel’e çiçek takdim edilmesi ve ardından katılımcılarla birlikte hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.    
“İçimdeki Kahraman” Filminin Yönetmeni Sinan Sertel Sanatseverlerle Buluştu

 

 

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi, kültür sanat mart ayı etkinlikleri kapsamında festival ve yarışmalarda gösterimi yapılan “İçimdeki Kahraman” filmi ile filmin Yönetmeni Sinan Sertel’i sanatseverlerle buluşturdu.

 

 

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Sanat Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan kültür ve sanat mart ayı etkinlikleri tüm hızıyla sürüyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi film gösterim etkinliklerinin yanı sıra gösterimi yapılan filmin yönetmenlerini de Ordulularla buluşturarak farklı bir kültür sanat örneği ortaya koyuyor. Düzenlenen etkinliklerle izleyiciler, hem film izlemenin hem de filmin yönetmenine merak ettikleri soruları yöneltmenin heyecanını yaşıyor.

 

 

 

“İÇİMDEKİ KAHRAMAN” İZLEYİCİLERİN BEĞENİSİNİ KAZANDI

 

Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda başrollerinde Ahmet Melih Yılmaz, Ulvi Kahyaoğlu ve Öykü Naz Altay’ın rol aldığı yönetmenliğini ise Sinan Sertel’in üstlendiği “İçimdeki Kahraman” filminin gösterimini gerçekleştirdi. Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu’nda düzenlenen etkinlikte katılımcılara Büyükşehir Belediyesi tarafından film öncesi mısır ve gazoz da ikram edildi. Süper kahraman olmak isteyen bir çocuğun yaşadıklarını anlatan film izleyicilerinde beğenisini kazandı.

 

 

 

FİLMİN YÖNETMENİ SİNAN SERTEL, SÖYLEŞİ GERÇEKLEŞTİRDİ

 

Gösterimin ardından filmin Yönetmen Sinan Sertel “İçimdeki Kahraman” filmi ve sinema üzerine bir söyleşi gerçekleştirdi. Söyleşide Sertel, filmin senaryosunun ortaya çıkış süreçleri ve filmin çekimleri ile ilgili bilgiler aktardı. Sertel, ayrıca seyircilerin film ve sinema üzerine merak ettiği soruların hepsine içtenlikle cevap verdi.

 

 

Ordu’da olmaktan ve Ordulu sanatseverlerle buluşmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Sertel, programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkürlerini iletti. 

 

 

 

Öte yandan etkinlik, “İçimdeki Kahraman” filminin Yönetmeni Sinan Sertel’e çiçek takdim edilmesi ve ardından katılımcılarla birlikte hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.