Büyükşehirden Ramazan Öncesi Sıkı Denetim

BÖLGE GÜNDEMİ 20.03.2022 - 13:30, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1285+ kez okundu.
 

Büyükşehirden Ramazan Öncesi Sıkı Denetim

Fırınlarda Hijyen Ve Gramaj Kontrolü Yapılıyor
On bir ayın sultanı ramazan ayı öncesi Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, vatandaşların sağlıklı ve standartlara uygun gıda tüketimini sağlamak amacıyla il genelinde faaliyet gösteren fırınlara yönelik denetimlerini artırdı. Ekipler fırınlarda ruhsat, hijyen, genel temizlik ve gramaj denetimi gerçekleştirdi.         RAMAZAN AYI ÖNCESİ KONTROLLER SIKLAŞTIRILDI   Fırınların temizliği ve ekmeklerin gramajının kontrol edildiğini belirten Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Cevdet Çağlar, “Vatandaşların gıda ürünlerini daha sağlıklı bir şekilde tüketmeleri için yıl boyunca sürdürdüğümüz denetimlerimizi ramazan ayı öncesinde sıklaştırdık, ramazan boyunca da sürdüreceğiz. Yaptığımız denetimlerde genel olarak bir sorunla karşılaşmamış olup, fırınların temizliğini ve ekmeklerin gramajını kontrol ediyoruz” dedi.       KURALLARA UYMAYANLARA YASAL YAPTIRIM UYGULANACAK   Esnaflara halk sağlığına karşı gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür eden Daire Başkanı Çağlar, “Amacımız vatandaşlarımızın temiz ve tam gramajlı ürünlerle buluşturulmasıdır. Esnaflarımız, bu hususlara gereken önemi vermeye devam etmeliler. Gerekli şartları yerine getirmeyen işletmeler ise yasal yaptırımlarla karşılaşacaklarını bilmelidir” diye konuştu.  
Fırınlarda Hijyen Ve Gramaj Kontrolü Yapılıyor

On bir ayın sultanı ramazan ayı öncesi Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, vatandaşların sağlıklı ve standartlara uygun gıda tüketimini sağlamak amacıyla il genelinde faaliyet gösteren fırınlara yönelik denetimlerini artırdı. Ekipler fırınlarda ruhsat, hijyen, genel temizlik ve gramaj denetimi gerçekleştirdi.

 

 

 

 

RAMAZAN AYI ÖNCESİ KONTROLLER SIKLAŞTIRILDI

 

Fırınların temizliği ve ekmeklerin gramajının kontrol edildiğini belirten Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Cevdet Çağlar, “Vatandaşların gıda ürünlerini daha sağlıklı bir şekilde tüketmeleri için yıl boyunca sürdürdüğümüz denetimlerimizi ramazan ayı öncesinde sıklaştırdık, ramazan boyunca da sürdüreceğiz. Yaptığımız denetimlerde genel olarak bir sorunla karşılaşmamış olup, fırınların temizliğini ve ekmeklerin gramajını kontrol ediyoruz” dedi.

 

 

 

KURALLARA UYMAYANLARA YASAL YAPTIRIM UYGULANACAK

 

Esnaflara halk sağlığına karşı gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür eden Daire Başkanı Çağlar, “Amacımız vatandaşlarımızın temiz ve tam gramajlı ürünlerle buluşturulmasıdır. Esnaflarımız, bu hususlara gereken önemi vermeye devam etmeliler. Gerekli şartları yerine getirmeyen işletmeler ise yasal yaptırımlarla karşılaşacaklarını bilmelidir” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.