Ünye’de Kadınlar Gününe Özel Film Gösterimi

YAŞAM 09.03.2022 - 15:30, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2575+ kez okundu.
 

Ünye’de Kadınlar Gününe Özel Film Gösterimi

Ünye Belediyesi, ÜNİPORT AVM, Ünye TME sineması ve Ünye Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü iş birliği ile kadınlara yönelik sinema filmi etkinliği gerçekleştirildi.
        8 Mart Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen etkinliğe Ünye Kaymakamı Ayhan Işık ve eşi, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ve eşi, Şehit aileleri, Ünye Sosyal hizmet Merkezi’nden Sosyal Ekonomik Destek alan kadınlar, koruyucu aileler, Sabancı Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü bakım Elemanları, sivil toplum kuruluşundan kadınlar, Ünye Belediyesi lokalinden faydalanan kadınlar katılım sağladı.       Bergen filmi öncesi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının “Güçlü Aile, Güçlü Kadın, Güçlü Türkiye” kamu spotu izlendi.       “8 MART FARKINDALIK GÜNÜDÜR” Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı yaptığı konuşmada, “8 Mart Kadınlar Gününüzü kutluyorum. Bugün kadınların sorunlarının hatırlandığı, 365 günün içerisindeki oluşan sorunların bugün gündem edilerek, bundan sonraki 365 günde sorun edilmediği bir dünyada yaşamak üzere hep birlikte farkındalık yaşamak üzere bir aradayız. Sizlerin mağduriyetlerini gündem edecek bir filmi izlemeye geldik. Bu vesile ile gününüz kutlu olsun” diye konuştu.       Ünye Kaymakamı Ayhan Işık ise yaptığı konuşmada kadınların 8 Mart Kadınlar Gününü kutladı.        
Ünye Belediyesi, ÜNİPORT AVM, Ünye TME sineması ve Ünye Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü iş birliği ile kadınlara yönelik sinema filmi etkinliği gerçekleştirildi.

 

 

 

 

8 Mart Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen etkinliğe Ünye Kaymakamı Ayhan Işık ve eşi, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ve eşi, Şehit aileleri, Ünye Sosyal hizmet Merkezi’nden Sosyal Ekonomik Destek alan kadınlar, koruyucu aileler, Sabancı Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü bakım Elemanları, sivil toplum kuruluşundan kadınlar, Ünye Belediyesi lokalinden faydalanan kadınlar katılım sağladı.

 

 

 

Bergen filmi öncesi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının “Güçlü Aile, Güçlü Kadın, Güçlü Türkiye” kamu spotu izlendi.

 

 

 

“8 MART FARKINDALIK GÜNÜDÜR”

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı yaptığı konuşmada, “8 Mart Kadınlar Gününüzü kutluyorum. Bugün kadınların sorunlarının hatırlandığı, 365 günün içerisindeki oluşan sorunların bugün gündem edilerek, bundan sonraki 365 günde sorun edilmediği bir dünyada yaşamak üzere hep birlikte farkındalık yaşamak üzere bir aradayız. Sizlerin mağduriyetlerini gündem edecek bir filmi izlemeye geldik. Bu vesile ile gününüz kutlu olsun” diye konuştu.

 

 

 

Ünye Kaymakamı Ayhan Işık ise yaptığı konuşmada kadınların 8 Mart Kadınlar Gününü kutladı.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.