Çatalpınar’da Hırsızlık Zanlıları Yakalandı

ASAYİŞ 09.03.2022 - 13:44, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2409+ kez okundu.
 

Çatalpınar’da Hırsızlık Zanlıları Yakalandı

Çatalpınar ilçesinde 7 ayrı evde gerçekleşen hırsızlık olayları ile ilgili operasyon yapan Jandarma Ekipleri 3 kişiyi yakaladı.
        Olayla ilgili yapılan açıklama şöyle:       Ordu İli, Çatalpınar İlçesi, Madenköy Mahallesinde meydana gelen (7) ayrı evden hırsızlık olayının aydınlatılmasına yönelik, Asayiş Unsurları ve Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından yapılan araştırma sonucunda, M.K. (33 yaşında), S.K. (40 yaşında) ve A.K. (38 yaşında) isimli şahısların olayların şüphelisi olduğu belirlenmiştir.               Şüpheli şahısların ev ve eklentilerinde yapılan aramada, hırsızlık malzemesi (11) adet kuzine soba ile çok sayıda ev eşyası ve tarım aleti [(1) adet yufka sacı, (1) adet alüminyum tava, (1) adet manivela demiri, (2) adet tırmık, (2) adet nacak, (1) adet balta, (1) adet alüminyum ibrik, (3) adet saç tepsi ve (2) adet çatı saçı] ele geçirilmiştir. Ele geçirilen malzemeler sahiplerine teslim edilmiş olup, şüpheli şahıslar adli makamlara sevk edilmiştir.           Kamuoy una saygıyla duyurulur.  
Çatalpınar ilçesinde 7 ayrı evde gerçekleşen hırsızlık olayları ile ilgili operasyon yapan Jandarma Ekipleri 3 kişiyi yakaladı.

 

 

 

 

Olayla ilgili yapılan açıklama şöyle:

 

 

 

Ordu İli, Çatalpınar İlçesi, Madenköy Mahallesinde meydana gelen (7) ayrı evden hırsızlık olayının aydınlatılmasına yönelik, Asayiş Unsurları ve Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından yapılan araştırma sonucunda, M.K. (33 yaşında), S.K. (40 yaşında) ve A.K. (38 yaşında) isimli şahısların olayların şüphelisi olduğu belirlenmiştir.

 

            Şüpheli şahısların ev ve eklentilerinde yapılan aramada, hırsızlık malzemesi
(11) adet kuzine soba ile çok sayıda ev eşyası ve tarım aleti [(1) adet yufka sacı, (1) adet alüminyum tava, (1) adet manivela demiri, (2) adet tırmık, (2) adet nacak, (1) adet balta, (1) adet alüminyum ibrik, (3) adet saç tepsi ve (2) adet çatı saçı] ele geçirilmiştir. Ele geçirilen malzemeler sahiplerine teslim edilmiş olup, şüpheli şahıslar adli makamlara sevk edilmiştir.

          Kamuoy una saygıyla duyurulur.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.