Büyükşehir, Kimsesiz Adamın Kimsesi Oldu

YAŞAM 08.03.2022 - 14:56, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2121+ kez okundu.
 

Büyükşehir, Kimsesiz Adamın Kimsesi Oldu

Büyükşehir Belediyesi Ekipleri Tek Bir Telefon Çağrısı İle Covid Tedavisi Gören Yaşlı Adama Ulaştı
    Covid tedavisi gören yaşlı adamın yardımına yine Büyükşehir Belediyesi koştu. Yaşlıları Yaşam Alanlarında Desteklenmesi Projesi (YAŞAD) kapsamında Ordu Büyükşehir Belediyesinden hizmet alan 75 yaşındaki Rafet Gülbüz, covid tedavisi gördüğü hastanede ihtiyaçlarının temini için Büyükşehir Belediyesi ekiplerini aradı. Ekipler, Gülbüz’ün isteği üzerine hemen harekete geçti.       TEK ÇAĞRI İLE HAREKETE GEÇTİLER       Kumru ilçesinde yalnız yaşayan Rafet Gülbüz, covid teşhisi konulması ile birlikte tedavisi için hastaneye yatırıldı. 12 günden bu yana tedavisine devam edilen Gülbüz, ihtiyaçlarını karşılayacak kimsesi olmaması sebebiyle YAŞAD projesi kapsamında destek aldığı Ordu Büyükşehir Belediyesi ekiplerini aradı.       Tek bir telefon çağrısı ile Büyükşehir Belediyesi ekiplerine ulaşan Rafet Gülbüz ihtiyaçlarını dile getirerek yardım istedi. Ekipler, yardım çağrısı üzerine vakit kaybetmeden harekete geçerek temin ettikleri ihtiyaçları aynı gün içerisinde Rafet Gülbüz’ün covid tedavisi gördüğü hastaneye teslim etti.        
Büyükşehir Belediyesi Ekipleri Tek Bir Telefon Çağrısı İle Covid Tedavisi Gören Yaşlı Adama Ulaştı

 

 

Covid tedavisi gören yaşlı adamın yardımına yine Büyükşehir Belediyesi koştu. Yaşlıları Yaşam Alanlarında Desteklenmesi Projesi (YAŞAD) kapsamında Ordu Büyükşehir Belediyesinden hizmet alan 75 yaşındaki Rafet Gülbüz, covid tedavisi gördüğü hastanede ihtiyaçlarının temini için Büyükşehir Belediyesi ekiplerini aradı. Ekipler, Gülbüz’ün isteği üzerine hemen harekete geçti.

 

 

 

TEK ÇAĞRI İLE HAREKETE GEÇTİLER

 

 

 

Kumru ilçesinde yalnız yaşayan Rafet Gülbüz, covid teşhisi konulması ile birlikte tedavisi için hastaneye yatırıldı. 12 günden bu yana tedavisine devam edilen Gülbüz, ihtiyaçlarını karşılayacak kimsesi olmaması sebebiyle YAŞAD projesi kapsamında destek aldığı Ordu Büyükşehir Belediyesi ekiplerini aradı.

 

 

 

Tek bir telefon çağrısı ile Büyükşehir Belediyesi ekiplerine ulaşan Rafet Gülbüz ihtiyaçlarını dile getirerek yardım istedi. Ekipler, yardım çağrısı üzerine vakit kaybetmeden harekete geçerek temin ettikleri ihtiyaçları aynı gün içerisinde Rafet Gülbüz’ün covid tedavisi gördüğü hastaneye teslim etti.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.