Kar Yağışı Yüksek Kesimlerde Etkili Oldu

BÖLGE GÜNDEMİ 05.03.2022 - 15:57, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2275+ kez okundu.
 

Kar Yağışı Yüksek Kesimlerde Etkili Oldu

Ordu’da 342 Mahalle Ve Grup Yoluna Müdahale Edildi
Ordu Büyükşehir Belediyesi, yüksek kesimlerdeki karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında, yoğun kar yağışı ve tipiden etkilenen 342 mahalle ve grup yoluna müdahale edilerek yeniden ulaşıma açılması sağlandı. Ordu’da önceki akşam başlayan kar yağışı yüksek kesimlerde etkili oldu. İl genelinde Çarşamba akşamından bu yana meydana gelen kar yağışları ve tipiye bağlı olarak etkilenen 342 mahalle ve grup yolu, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerinin yaptığı müdahale sonrası yeniden ulaşıma açıldı. Bazı ilçelerdeki kar kalınlığı 45 santime ulaşırken ortalama kar yüksekliği ise 28 santim olarak belirlendi. 464 araç ve iş makinesi 533 personel ile 7/24 sahada olan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yaptığı hızlı müdahalelerle yolların açık kalmasını sağladı. Hava sıcaklığının hissedilir derecede azalmasıyla birlikte oluşması muhtemel buzlanmalara karşı da tuzlama çalışmalarına ağırlık verildi. Karla mücadele çalışmaları kapsamında 2021-2022 yıllarında toplam 439 hastanın hastanelere ulaşması sağlanırken, 173 cenazenin bulunduğu mahalle ve grup yollarına da acil müdahale edildi. Vatandaşların kar lastiği ve zincir olmayan araçlarla trafiğe çıkmaması istenirken karla mücadele talepleri için 444 10 52 Çağrı Merkezini ve ALO 153'ü 7/24 arayabilecekleri bildirildi.    
Ordu’da 342 Mahalle Ve Grup Yoluna Müdahale Edildi

Ordu Büyükşehir Belediyesi, yüksek kesimlerdeki karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında, yoğun kar yağışı ve tipiden etkilenen 342 mahalle ve grup yoluna müdahale edilerek yeniden ulaşıma açılması sağlandı.

Ordu’da önceki akşam başlayan kar yağışı yüksek kesimlerde etkili oldu. İl genelinde Çarşamba akşamından bu yana meydana gelen kar yağışları ve tipiye bağlı olarak etkilenen 342 mahalle ve grup yolu, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerinin yaptığı müdahale sonrası yeniden ulaşıma açıldı.

Bazı ilçelerdeki kar kalınlığı 45 santime ulaşırken ortalama kar yüksekliği ise 28 santim olarak belirlendi.

464 araç ve iş makinesi 533 personel ile 7/24 sahada olan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yaptığı hızlı müdahalelerle yolların açık kalmasını sağladı. Hava sıcaklığının hissedilir derecede azalmasıyla birlikte oluşması muhtemel buzlanmalara karşı da tuzlama çalışmalarına ağırlık verildi.

Karla mücadele çalışmaları kapsamında 2021-2022 yıllarında toplam 439 hastanın hastanelere ulaşması sağlanırken, 173 cenazenin bulunduğu mahalle ve grup yollarına da acil müdahale edildi.

Vatandaşların kar lastiği ve zincir olmayan araçlarla trafiğe çıkmaması istenirken karla mücadele talepleri için 444 10 52 Çağrı Merkezini ve ALO 153'ü 7/24 arayabilecekleri bildirildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.