Türkiye Tenis Federasyonundan Tesislere Tam Not

SPOR 04.03.2022 - 09:36, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2676+ kez okundu.
 

Türkiye Tenis Federasyonundan Tesislere Tam Not

Tenis Ordu’da Gelişim Göstermeye Devam Ediyor
Ordu Büyükşehir Belediyesi iştiraki ORTUR A.Ş. bünyesinde hizmet veren ORTUR Tenis Kulübü tenis sporuna ilgi duyan çocukların yetişmesini sağlıyor. Yetişkinlere de hizmet veren tesis, stres atmak ve spor yapmak isteyenlere farklı bir aktivite imkânı sunuyor.           Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu ilçesi Karşıyaka Mahallesi’nde 28 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilen sosyal tesis misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Son olarak Türkiye Tenis Federasyonu TV’ye konuk olan tesis TTF’den tam not aldı.           TTF’DAN TESİSLERE TAM NOT       Son yıllarda tenis sporunun Ordu’da gelişim göstermesi adına birçok turnuvaya ev sahipliği yapan bunun yanı sıra yetiştirdiği sporcularla da adını duyuran ORTUR Tenis Kulübü, Türkiye Tenis Federasyonunun resmi yayın kanalı olan TTF TV’ye konuk oldu. Tenis Antrenörü Banu Işıl Işık ve genç tenisçilerin konuk olduğu program TTF Tv youtube kanalında yayınlandı.           ORDU TENİS SPORUNUN ADRESİ OLDU       Tesis içerisinde hizmet veren ORTUR Tenis Kulübü 4 yaştan başlayarak her yaş grubuna tenis eğitimi veriyor. İlginin yoğun olduğu tenis eğitimleri ile çocukların tenis ile tanışmasına ve eğlenceli vakit geçirmelerine imkân sunuluyor. Şu anda 100 sporcunun eğitim gördüğü spor tesisi içerisinde ORTUR Tenis Kafe de misafirlerine hizmet veriyor.           “ÇOCUKLARIN GELİŞİMİ BİZLER İÇİN ÖNEMLİ”       ORTUR Tenis Kulübü olarak çocuklara tenisi sevdirmek için çaba gösterdiklerini belirten Tenis Antrenörü Banu Işıl Işık, eğitimlerin aralıksız devam ettiğini söyledi.           Çocukların gelişiminin kendileri için öncelikli olduğunu aktaran Banu Işıl Işık, “Tenis sporu çok disiplin isteyen bir branş. Onun için burada eğitim verdiğimiz çocuklarımıza öncelikle disiplinli olmayı ve kendisine inanmayı öğretiyoruz. Daha sonra başarı çok çalışmanın sonunda geliyor. Uzun yıllar tenis kültürü içerisinde olan antrenörler olarak aynı kültürü çocuklarımızın da alması için çaba gösteriyoruz. Bu çabalarımız sonunda elde ettiğimiz başarılar bizlere madalya veya kupa olarak geri dönüyor. İlimiz tenis sporunun gelişim göstermesi için çok uygun bir yer. Harika bir tesis ve bizleri destekleyen bir Büyükşehir Belediye Başkanımız var. Bu iki faktör bir araya gelince başarı kaçınılmaz oluyor. Öncelikle bizlere her alanda destek veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ve Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş’a çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.           Tesis içerisinde 2 adet açık toprak tenis kortu, 2 adet kapalı akrilik tenis kortu, 2 adet açık akrilik tenis kortu, otopark alanı, açık fitness alanı, çocuk oyun alanı, hizmet binası, büfe, dinlenme alanları, yeşil alanlar ve spor kampüsü bulunuyor.      
Tenis Ordu’da Gelişim Göstermeye Devam Ediyor

Ordu Büyükşehir Belediyesi iştiraki ORTUR A.Ş. bünyesinde hizmet veren ORTUR Tenis Kulübü tenis sporuna ilgi duyan çocukların yetişmesini sağlıyor. Yetişkinlere de hizmet veren tesis, stres atmak ve spor yapmak isteyenlere farklı bir aktivite imkânı sunuyor.

 

 

 

 

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu ilçesi Karşıyaka Mahallesi’nde 28 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilen sosyal tesis misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Son olarak Türkiye Tenis Federasyonu TV’ye konuk olan tesis TTF’den tam not aldı.

 

 

 

 

 

TTF’DAN TESİSLERE TAM NOT

 

 

 

Son yıllarda tenis sporunun Ordu’da gelişim göstermesi adına birçok turnuvaya ev sahipliği yapan bunun yanı sıra yetiştirdiği sporcularla da adını duyuran ORTUR Tenis Kulübü, Türkiye Tenis Federasyonunun resmi yayın kanalı olan TTF TV’ye konuk oldu. Tenis Antrenörü Banu Işıl Işık ve genç tenisçilerin konuk olduğu program TTF Tv youtube kanalında yayınlandı.

 

 

 

 

 

ORDU TENİS SPORUNUN ADRESİ OLDU

 

 

 

Tesis içerisinde hizmet veren ORTUR Tenis Kulübü 4 yaştan başlayarak her yaş grubuna tenis eğitimi veriyor. İlginin yoğun olduğu tenis eğitimleri ile çocukların tenis ile tanışmasına ve eğlenceli vakit geçirmelerine imkân sunuluyor. Şu anda 100 sporcunun eğitim gördüğü spor tesisi içerisinde ORTUR Tenis Kafe de misafirlerine hizmet veriyor.

 

 

 

 

 

“ÇOCUKLARIN GELİŞİMİ BİZLER İÇİN ÖNEMLİ

 

 

 

ORTUR Tenis Kulübü olarak çocuklara tenisi sevdirmek için çaba gösterdiklerini belirten Tenis Antrenörü Banu Işıl Işık, eğitimlerin aralıksız devam ettiğini söyledi.

 

 

 

 

 

Çocukların gelişiminin kendileri için öncelikli olduğunu aktaran Banu Işıl Işık, “Tenis sporu çok disiplin isteyen bir branş. Onun için burada eğitim verdiğimiz çocuklarımıza öncelikle disiplinli olmayı ve kendisine inanmayı öğretiyoruz. Daha sonra başarı çok çalışmanın sonunda geliyor. Uzun yıllar tenis kültürü içerisinde olan antrenörler olarak aynı kültürü çocuklarımızın da alması için çaba gösteriyoruz. Bu çabalarımız sonunda elde ettiğimiz başarılar bizlere madalya veya kupa olarak geri dönüyor. İlimiz tenis sporunun gelişim göstermesi için çok uygun bir yer. Harika bir tesis ve bizleri destekleyen bir Büyükşehir Belediye Başkanımız var. Bu iki faktör bir araya gelince başarı kaçınılmaz oluyor. Öncelikle bizlere her alanda destek veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ve Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş’a çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

 

 

 

 

Tesis içerisinde 2 adet açık toprak tenis kortu, 2 adet kapalı akrilik tenis kortu, 2 adet açık akrilik tenis kortu, otopark alanı, açık fitness alanı, çocuk oyun alanı, hizmet binası, büfe, dinlenme alanları, yeşil alanlar ve spor kampüsü bulunuyor.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.