Ordu'da Kar Tatili

BÖLGE GÜNDEMİ 04.03.2022 - 09:00, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2245+ kez okundu.
 

Ordu'da Kar Tatili

Ordu Valiliği Kar yağışı ve buzlanma nedeniyle birçok okulda okulların tatil edildiğini açıkladı. Yapılan açıklama şöyle:
Yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle;   ▶️ Akkuş, Aybastı, Çamaş, Çaybaşı, Gölköy, Gürgentepe, İkizce, Kabadüz, Kabataş, Korgan, Kumru, Mesudiye ilçelerimizdeki okulların tamamında,   ▶️ Fatsa, Perşembe, Çatalpınar ilçelerimizde; taşımalı eğitim kapsamındaki öğrenciler için,   ▶️Altınordu ve Ünye ilçemizde; Kırsal Mahallelerdeki okullar ile İlçe genelinde taşımalı eğitim kapsamındaki öğrenciler için,   4 Mart 2022 Cuma günü 1 (bir) gün süreyle eğitime ara verilmiştir.    ▶️Tamamen ve kısmen eğitime ara verilen ilçelerimizde; engeli olan ve hamile kamu görevlilerimiz de aynı gün idari izinli sayılacaktır.   Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Ordu Valiliği Kar yağışı ve buzlanma nedeniyle birçok okulda okulların tatil edildiğini açıkladı. Yapılan açıklama şöyle:

Yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle;

 

▶️ Akkuş, Aybastı, Çamaş, Çaybaşı, Gölköy, Gürgentepe, İkizce, Kabadüz, Kabataş, Korgan, Kumru, Mesudiye ilçelerimizdeki okulların tamamında,

 

▶️ Fatsa, Perşembe, Çatalpınar ilçelerimizde; taşımalı eğitim kapsamındaki öğrenciler için,

 

▶️Altınordu ve Ünye ilçemizde; Kırsal Mahallelerdeki okullar ile İlçe genelinde taşımalı eğitim kapsamındaki öğrenciler için,

 

4 Mart 2022 Cuma günü 1 (bir) gün süreyle eğitime ara verilmiştir. 

 

▶️Tamamen ve kısmen eğitime ara verilen ilçelerimizde; engeli olan ve hamile kamu görevlilerimiz de aynı gün idari izinli sayılacaktır.

 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.