Gençler Satranç Turnuvasında Buluşuyor

YAŞAM 03.03.2022 - 14:12, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1151+ kez okundu.
 

Gençler Satranç Turnuvasında Buluşuyor

Ünye Belediyesi, gençleri satranç turnuvasında buluşturuyor.
        01-07 Mart Yeşilay Haftası kapsamında bir dizi etkinlikler organize eden Ünye Belediyesi hafta sonu gençlere yönelik satranç turnuvası düzenliyor. 05-06 Mart tarihleri arasında düzenlenecek turnuvaya 7-18 yaş arasında 12 farklı kategoride katılım olacak.   05 Mart Cumartesi günü saat 09.30’da açılışı yapılacak olan turnuva Pazar günü de devam edecek. Gençlere yönelik tüm projelere destek veren Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, düzenlenecek turnuvaya tüm Ünye halkını davet etti.    
Ünye Belediyesi, gençleri satranç turnuvasında buluşturuyor.

 

 

 

 

01-07 Mart Yeşilay Haftası kapsamında bir dizi etkinlikler organize eden Ünye Belediyesi hafta sonu gençlere yönelik satranç turnuvası düzenliyor. 05-06 Mart tarihleri arasında düzenlenecek turnuvaya 7-18 yaş arasında 12 farklı kategoride katılım olacak.

 

05 Mart Cumartesi günü saat 09.30’da açılışı yapılacak olan turnuva Pazar günü de devam edecek. Gençlere yönelik tüm projelere destek veren Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, düzenlenecek turnuvaya tüm Ünye halkını davet etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.