DEVA Partisi Ünye 1. Olağan Kongresini Gerçekleştirdi

SİYASET 30.01.2022 - 18:42, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 6055+ kez okundu.
 

DEVA Partisi Ünye 1. Olağan Kongresini Gerçekleştirdi

Demokrasi ve Atılım Partisi Ünye İlçe Başkanlığı üyeleriyle bir araya gelerek 1. Olağan Genel Kongresini gerçekleştirdi. Kongrede tek liste ile seçime giren mevcut başkan İrfan Tosun, tekrar güven tazeledi.
Parti 1. Olağan Kuruluna, CHP Ünye ilçe Başkanı İsa Maral, İYİ Parti Ünye ilçe Başkanı Feryal Çuhacı, Memleket Partisi ilçe Başkanı Sebanur Özdemir, Yeniden Refah Partisi Ünye ilçe Başkanı Yunus Çetinkaya, Saadet Partisi temsilcileri, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İrfan akar, Ünye Ziraat Odası Başkanı Osman Sarıkahraman, Gıda Maddeleri Satıcıları Esnaf Odası Başkanı Harun Güdek, Turizm İşletmecileri Derneği Başkanı Adnan Sobi’nin yanı sıra DEVA’ya gönül vermiş partililer katılım sağladı. Dikilitaş Sosyal Tesislerinde gerçekleşen kongre, divan kurulu üyelerinin belirlenmesi ve faaliyet raporlarının sunumuyla başladı.   Ülkeni DEVA’sı Olmak İçin Yola Çıktık Kongrede söz alan DEVA Partisi Ünye ile Başkanı İrfan Tosun, “Ülkenin dertlerini sorun ve ihtiyaçlarını bildiğimiz için DEVA olduk. Bu mesele için yola çıktık. Bzi susturmaya çalışanlar olsa da yolumuzdan şaşmadık.  Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan ile birlikte gönüldaşlarımızı da yanımıza alarak yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Ülkenin DEVA’sı olacağız”   Öktenay; “Gençlerimizin Ümitsizliğine DEVA Olmak İçin Yola Çıktık” DEVA Partisi Ordu il Başkanı Ercan Öktenay ise burada yaptığı konuşmada;“Ülkemizin durumu malum. Yarınlarımızı başkalarının insafına bırakmak bize yakışmaz. Partimiz büyüyerek ilerliyor. İlkelerimiz, hedeflerimiz, projelerimiz var. Esnafın sıkıntısına, emeklinin derdine, gençlerimizin ümitsizliğine derman olmak, DEVA olmak için buradayız.” ifadelerine yer verdi.   Deva Partisi Ünye İlçe Başkanı İrfan Tosun’un yönetimindeki isimler: “Aydın Çiftçi, İbrahim İşçi, Mustafa Çil, Hüseyin Kıran, Fatma Selim, Selma Serap Kocaoğlu, Dilek Baltacı, Ersin Hamarat, Murat Aksu, Tevrat Akkaya, Uğur Kırca, Serdar Eroğlu, İlhan Yiğit, Hasan Akyıldız.”
Demokrasi ve Atılım Partisi Ünye İlçe Başkanlığı üyeleriyle bir araya gelerek 1. Olağan Genel Kongresini gerçekleştirdi. Kongrede tek liste ile seçime giren mevcut başkan İrfan Tosun, tekrar güven tazeledi.

Parti 1. Olağan Kuruluna, CHP Ünye ilçe Başkanı İsa Maral, İYİ Parti Ünye ilçe Başkanı Feryal Çuhacı, Memleket Partisi ilçe Başkanı Sebanur Özdemir, Yeniden Refah Partisi Ünye ilçe Başkanı Yunus Çetinkaya, Saadet Partisi temsilcileri, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İrfan akar, Ünye Ziraat Odası Başkanı Osman Sarıkahraman, Gıda Maddeleri Satıcıları Esnaf Odası Başkanı Harun Güdek, Turizm İşletmecileri Derneği Başkanı Adnan Sobi’nin yanı sıra DEVA’ya gönül vermiş partililer katılım sağladı.

Dikilitaş Sosyal Tesislerinde gerçekleşen kongre, divan kurulu üyelerinin belirlenmesi ve faaliyet raporlarının sunumuyla başladı.

 

Ülkeni DEVA’sı Olmak İçin Yola Çıktık

Kongrede söz alan DEVA Partisi Ünye ile Başkanı İrfan Tosun, “Ülkenin dertlerini sorun ve ihtiyaçlarını bildiğimiz için DEVA olduk. Bu mesele için yola çıktık. Bzi susturmaya çalışanlar olsa da yolumuzdan şaşmadık.  Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan ile birlikte gönüldaşlarımızı da yanımıza alarak yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Ülkenin DEVA’sı olacağız”

 

Öktenay; “Gençlerimizin Ümitsizliğine DEVA Olmak İçin Yola Çıktık”

DEVA Partisi Ordu il Başkanı Ercan Öktenay ise burada yaptığı konuşmada;“Ülkemizin durumu malum. Yarınlarımızı başkalarının insafına bırakmak bize yakışmaz. Partimiz büyüyerek ilerliyor. İlkelerimiz, hedeflerimiz, projelerimiz var. Esnafın sıkıntısına, emeklinin derdine, gençlerimizin ümitsizliğine derman olmak, DEVA olmak için buradayız.” ifadelerine yer verdi.

 

Deva Partisi Ünye İlçe Başkanı İrfan Tosun’un yönetimindeki isimler:

“Aydın Çiftçi, İbrahim İşçi, Mustafa Çil, Hüseyin Kıran, Fatma Selim, Selma Serap Kocaoğlu, Dilek Baltacı, Ersin Hamarat, Murat Aksu, Tevrat Akkaya, Uğur Kırca, Serdar Eroğlu, İlhan Yiğit, Hasan Akyıldız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.