Büyükşehir, Manavgat’a Ulaştı

BÖLGE GÜNDEMİ 04.08.2021 - 10:33, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2476+ kez okundu.
 

Büyükşehir, Manavgat’a Ulaştı

Gider Gitmez Müdahalelere Başlandı
        Antalya Manavgat’ta çıkan yangında yaralanan hayvanların tedavisi ve nakli için yola çıkan Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri bölgeye ulaştı.       Dün akşam saatlerinde Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatlarıyla gerekli ihtiyaçlar hazırlanarak yangın bölgesine hareket eden ekipler, dumandan ve alevden etkilenen hayvanların tedavisi ve nakline bölgeye ulaşır ulaşmaz başladı.             YARALI HAYVANLAR İÇİN SEFERBER OLDU         1 hayvan nakil aracı, 1 veteriner hekim, 2 personel ve tıbbı araç-gereçlerle müdahalelerini sürdüren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yaralı hayvanlar için seferber oldu. Olay yerinden alınarak yaralı hayvanlar için oluşturulan kamp alanına getirilen hayvanların gerekli tedavisi ekipler tarafından burada gerçekleştiriliyor. Hayvanlara umut olan ekipler, ihtiyaç halinde farklı bölgelere de destek vermeye hazır bulunuyor.                                    
Gider Gitmez Müdahalelere Başlandı

 

 

 

 

Antalya Manavgat’ta çıkan yangında yaralanan hayvanların tedavisi ve nakli için yola çıkan Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri bölgeye ulaştı.

 

 

 

Dün akşam saatlerinde Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatlarıyla gerekli ihtiyaçlar hazırlanarak yangın bölgesine hareket eden ekipler, dumandan ve alevden etkilenen hayvanların tedavisi ve nakline bölgeye ulaşır ulaşmaz başladı.

 

 

 

 

 

 

YARALI HAYVANLAR İÇİN SEFERBER OLDU

 

 

 

 

1 hayvan nakil aracı, 1 veteriner hekim, 2 personel ve tıbbı araç-gereçlerle müdahalelerini sürdüren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yaralı hayvanlar için seferber oldu. Olay yerinden alınarak yaralı hayvanlar için oluşturulan kamp alanına getirilen hayvanların gerekli tedavisi ekipler tarafından burada gerçekleştiriliyor. Hayvanlara umut olan ekipler, ihtiyaç halinde farklı bölgelere de destek vermeye hazır bulunuyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.