İşadamı İlhan İbiş'ten Fatsa'ya dev yatırım

BÖLGE GÜNDEMİ 10.12.2020 - 22:40, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2215+ kez okundu.
 

İşadamı İlhan İbiş'ten Fatsa'ya dev yatırım

Ordulu İş İnsanı İlhan İbiş Fatsa Organize Sanayi Bölgesi’ne 800 kişinin çalışacağı tekstil atölyesi kuruyor.
İstanbul’da halen tekstil işiyle iştigal eden Aybastılı İlhan İbiş tarafından Fatsa’da yapılan yeni fabrika 2021 yılında hizmete girecek.   Fabrika İnşaatında incelemede bulunan FATSO Başkanı Tayfun Karataş, "Müjdesini daha önce paylaştığımız Organize Sanayi Bölgemizin yeni yatırımlarından İbişler Tekstil’in artık son aşamaya gelen inşaatında incelemelerde bulunduk. Firmamız çok yakın sürede faaliyete başlayarak yaklaşık 800 kişilik yeni ve güçlü bir istihdam alanı oluşturacak. Şimdiye kadarki kıymetli emekleri ve bundan sonrasında bölgemize kazandıracakları her şey için değerli yatırımcılarımıza bölgemiz adına bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum. “diye konuştu.
Ordulu İş İnsanı İlhan İbiş Fatsa Organize Sanayi Bölgesi’ne 800 kişinin çalışacağı tekstil atölyesi kuruyor.


İstanbul’da halen tekstil işiyle iştigal eden Aybastılı İlhan İbiş tarafından Fatsa’da yapılan yeni fabrika 2021 yılında hizmete girecek.

 


Fabrika İnşaatında incelemede bulunan FATSO Başkanı Tayfun Karataş, "Müjdesini daha önce paylaştığımız Organize Sanayi Bölgemizin yeni yatırımlarından İbişler Tekstil’in artık son aşamaya gelen inşaatında incelemelerde bulunduk. Firmamız çok yakın sürede faaliyete başlayarak yaklaşık 800 kişilik yeni ve güçlü bir istihdam alanı oluşturacak. Şimdiye kadarki kıymetli emekleri ve bundan sonrasında bölgemize kazandıracakları her şey için değerli yatırımcılarımıza bölgemiz adına bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum. “diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.