HIRSIZLIK ZANLILARI YAKALANDI

ASAYİŞ 13.10.2023 - 15:15, Güncelleme: 15.10.2023 - 13:16 3428+ kez okundu.
 

HIRSIZLIK ZANLILARI YAKALANDI

ÜNye'ye bağlı Kocuklu ve Sahiköy mahallelerinde hırsızlık yapan şahıslar Jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Konu ile ilgili açıklama şöyle:
Ordu İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanında 27 Eylül - 04 Ekim 2023 tarihleri arasında Ünye ilçesi Kocuklu ve Sahilköy Mahallelerinde (4) Adet “Evden Hırsızlık” ve (2) Adet ‘‘Konut Dokunulmazlığını İhlal’’ olayları meydana gelmiştir. Olayların aydınlatılmasına yönelik; Ordu İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarmanın Dedektifleri olan Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) tarafından yapılan kapsamlı araştırmalar neticesinde, hırsızlık olaylarını gerçekleştiren şüphelinin C.A (33/E) isimli şahıs olduğu tespit edilmiştir. Hırsızlığa konu malzemeler müştekilere teslim edilmiş olup olay ile ilgili (1) şüpheli şahıs adli makamlara sevk edilmiştir.                       Kamuoyuna saygıyla duyurulur.  
ÜNye'ye bağlı Kocuklu ve Sahiköy mahallelerinde hırsızlık yapan şahıslar Jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Konu ile ilgili açıklama şöyle:
  1. Ordu İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanında 27 Eylül - 04 Ekim 2023 tarihleri arasında Ünye ilçesi Kocuklu ve Sahilköy Mahallelerinde (4) Adet “Evden Hırsızlık” ve (2) Adet ‘‘Konut Dokunulmazlığını İhlal’’ olayları meydana gelmiştir.
  2. Olayların aydınlatılmasına yönelik; Ordu İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarmanın Dedektifleri olan Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) tarafından yapılan kapsamlı araştırmalar neticesinde, hırsızlık olaylarını gerçekleştiren şüphelinin C.A (33/E) isimli şahıs olduğu tespit edilmiştir.
  3. Hırsızlığa konu malzemeler müştekilere teslim edilmiş olup olay ile ilgili (1) şüpheli şahıs adli makamlara sevk edilmiştir.

 

                    Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.