Hayvan Hastanesinde 12 Bin 658 Can Yaşama Tutundu

YAŞAM 26.03.2022 - 13:31, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 5811+ kez okundu.
 

Hayvan Hastanesinde 12 Bin 658 Can Yaşama Tutundu

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi Hayvan Hastanesinin açıldığı günden bu yana kısırlaştırma, yumuşak doku operasyonları, ortopedi ameliyatı ve gerekli tedavilerin yapılması için hastaneye getirilen toplam 12 bin 658 sokak hayvanının yaşamına dokundu.
        Büyükşehir Belediyesinin Altınordu ilçesi Karapınar Mahallesi’nde hayata geçirdiği Hayvan Hastanesinde sahipsiz, yaralı, hasta, engelli ya da bakıma muhtaç pek çok sokak canının tedavileri yapılarak yaşama tutunulması sağlanıyor.       İLERİ TEKNOLOJİK CİHAZLAR İLE MÜDAHALE EDİLİYOR   Deneyimli, uzman ve hayvansever kadrosu ile gerekli bakım ve özenin sokak hayvanlarından esirgenmediği hastanede tıbbın insan sağlığı adına sunduğu tüm olanakları can dostların refahı için de kullanılması sağlanıyor. 800 sokak hayvanına aynı anda hizmet verilebilecek donanımda bulunan hastanede ileri teknolojik cihazlar ile müdahaleler yapılıyor.       Cerrahi ameliyathane, röntgen ve laboratuvar bölümleri, muayene odası, ameliyat sonrası yoğun bakım üniteleri, engelli ile anneli-yavrulu bölümler gibi alanlar ile sokak canlarına bu hastanede hizmet veriliyor.       BİRÇOK SOKAK CANI TEDAVİ EDİLDİ   Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi Hayvan Hastanesi açıldığı günden bu yana gerek yaralanma ile gerekse hastalığından dolayı yardıma muhtaç düşmüş 12 bin 658 sokak canına müdahalelerde bulunarak tedavi altına alan Büyükşehir Belediyesi onların hayata tutunmasını sağladı.              
Ordu Büyükşehir Belediyesi, Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi Hayvan Hastanesinin açıldığı günden bu yana kısırlaştırma, yumuşak doku operasyonları, ortopedi ameliyatı ve gerekli tedavilerin yapılması için hastaneye getirilen toplam 12 bin 658 sokak hayvanının yaşamına dokundu.

 

 

 

 

Büyükşehir Belediyesinin Altınordu ilçesi Karapınar Mahallesi’nde hayata geçirdiği Hayvan Hastanesinde sahipsiz, yaralı, hasta, engelli ya da bakıma muhtaç pek çok sokak canının tedavileri yapılarak yaşama tutunulması sağlanıyor.

 

 

 

İLERİ TEKNOLOJİK CİHAZLAR İLE MÜDAHALE EDİLİYOR

 

Deneyimli, uzman ve hayvansever kadrosu ile gerekli bakım ve özenin sokak hayvanlarından esirgenmediği hastanede tıbbın insan sağlığı adına sunduğu tüm olanakları can dostların refahı için de kullanılması sağlanıyor. 800 sokak hayvanına aynı anda hizmet verilebilecek donanımda bulunan hastanede ileri teknolojik cihazlar ile müdahaleler yapılıyor.

 

 

 

Cerrahi ameliyathane, röntgen ve laboratuvar bölümleri, muayene odası, ameliyat sonrası yoğun bakım üniteleri, engelli ile anneli-yavrulu bölümler gibi alanlar ile sokak canlarına bu hastanede hizmet veriliyor.

 

 

 

BİRÇOK SOKAK CANI TEDAVİ EDİLDİ

 

Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi Hayvan Hastanesi açıldığı günden bu yana gerek yaralanma ile gerekse hastalığından dolayı yardıma muhtaç düşmüş 12 bin 658 sokak canına müdahalelerde bulunarak tedavi altına alan Büyükşehir Belediyesi onların hayata tutunmasını sağladı.

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.