Yoğun bakım ünitesinde yatak sayısı 90'a çıkartıldı

SAĞLIK 14.09.2020 - 09:42, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2203+ kez okundu.
 

Yoğun bakım ünitesinde yatak sayısı 90'a çıkartıldı

Ordu Devlet Hastanesi'nde 1.Basamak Genel Yoğun Bakım 1 ve 2 Üniteleri faaliyete başladı.
  Açılan Yoğun Bakım Ünitelerinde; takip ve tedavileri için rutin yöntemlerin yeterli olmadığı, yaşamsal fonksiyonların aniden bozulma olasılığı bulunan ve sürekli gözlem gerektiren hastalara hizmet veriliyor. Başhekim Uzm.Dr. Atila GÜRGEN  "Hastanemiz bünyesinde yeni açılan ve hızlı bir şekilde faaliyete geçirilen 1. basamak Genel Yoğun Bakım Ünitelerimiz ile yoğun bakım yatak sayımızı 90'a çıkardık.Böylece  hastanemizden yapılan hasta sevkleri daha az olurken, hastanemize yatış verilen hastalarımızın tetkik ve tedavileri için yataklı servislere ve yoğun bakımlar arası nakiller de daha hızlı sürede yapılacaktır. Gayemiz çağımızın standartlarına uygun modern kaliteli sağlık hizmeti sunabilmektir.” dedi. Tescil işlemleri tamamlanarak hasta kabulüne başlanmış olan 10'ar yataklı 1. Seviye Genel Yoğun Bakım 1 ve 2 Üniteleri ile hastanemizdeki toplam Yoğun Bakım yatak sayısı 90’a çıkarılmıştır"dedi.
Ordu Devlet Hastanesi'nde 1.Basamak Genel Yoğun Bakım 1 ve 2 Üniteleri faaliyete başladı.

 

Açılan Yoğun Bakım Ünitelerinde; takip ve tedavileri için rutin yöntemlerin yeterli olmadığı, yaşamsal fonksiyonların aniden bozulma olasılığı bulunan ve sürekli gözlem gerektiren hastalara hizmet veriliyor.

Başhekim Uzm.Dr. Atila GÜRGEN 
"Hastanemiz bünyesinde yeni açılan ve hızlı bir şekilde faaliyete geçirilen 1. basamak Genel Yoğun Bakım Ünitelerimiz ile yoğun bakım yatak sayımızı 90'a çıkardık.Böylece  hastanemizden yapılan hasta sevkleri daha az olurken, hastanemize yatış verilen hastalarımızın tetkik ve tedavileri için yataklı servislere ve yoğun bakımlar arası nakiller de daha hızlı sürede yapılacaktır. Gayemiz çağımızın standartlarına uygun modern kaliteli sağlık hizmeti sunabilmektir.” dedi.

Tescil işlemleri tamamlanarak hasta kabulüne başlanmış olan 10'ar yataklı 1. Seviye Genel Yoğun Bakım 1 ve 2 Üniteleri ile hastanemizdeki toplam Yoğun Bakım yatak sayısı 90’a çıkarılmıştır"dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.