Yazar Sinan Yağmur, Ünye’de Okurları İle Buluşacak

SANAT 06.01.2020 - 22:20, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2290+ kez okundu.
 

Yazar Sinan Yağmur, Ünye’de Okurları İle Buluşacak

Ünlü Yazar Sinan Yağmur, 8-9 Ocak tarihlerinde Ünye 1. Kitap Fuarında gerçekleştireceği imza gününde okurları ile buluşacak.
Hüzün Yanığı, Tennure ve Ateş, Aşkı Gözyaşları kitapları ile kitapseverler arasında popülerlik yakalayan Tasavvuf âşığı Sinan Yağmur, Ünye 1. Kitap Fuarına konuk oldu.   Ünye’de bu yıl ilk kez düzenlenen fuara katılan Yazar Sinan Yağmur, 8 Ocak aaat 14:00’de ve 9 Ocak saat 16:00’da Fuar alanında imza günü düzenleyecek.   Tasavvuf âşığı Sinan Yağmur, ayrıca 8 Ocak saat 17:00’da Ünye Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde Söyleşi gerçekleştirecek.   Tasavvuf âşığı olan Yazar Sinan Yağmur, eserlerinde tasavvufî konular işlemiştir. Tasavvufî biyografi romanı şeklinde kaleme aldığı Aşkın Gözyaşları serisi ise büyük ilgi görmüştür.   Sinan Yağmur kitapları arasında en dikkat çeken ve en çok satan eserler şunlardır:   Aşkın Gözyaşları – Tebrizli Şems Aşkın Gözyaşları 2 – Hz. Mevlana Aşkın Gözyaşları 3 – Kimya Hatun Aşkın Gözyaşları 4 – Hamuş: Ölümü Öpen Derviş Aşkın Gözyaşları 5 – Yunus Emre Aşkın Meali – Yusuf İle Züleyha Tennure ve Ateş Kerbela – Aşk’a Bela: Hz. Hüseyin Barış Peygamberi: Hz. Muhammed    
Ünlü Yazar Sinan Yağmur, 8-9 Ocak tarihlerinde Ünye 1. Kitap Fuarında gerçekleştireceği imza gününde okurları ile buluşacak.

Hüzün Yanığı, Tennure ve Ateş, Aşkı Gözyaşları kitapları ile kitapseverler arasında popülerlik yakalayan Tasavvuf âşığı Sinan Yağmur, Ünye 1. Kitap Fuarına konuk oldu.

 

Ünye’de bu yıl ilk kez düzenlenen fuara katılan Yazar Sinan Yağmur, 8 Ocak aaat 14:00’de ve 9 Ocak saat 16:00’da Fuar alanında imza günü düzenleyecek.

 

Tasavvuf âşığı Sinan Yağmur, ayrıca 8 Ocak saat 17:00’da Ünye Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde Söyleşi gerçekleştirecek.

 

Tasavvuf âşığı olan Yazar Sinan Yağmur, eserlerinde tasavvufî konular işlemiştir. Tasavvufî biyografi romanı şeklinde kaleme aldığı Aşkın Gözyaşları serisi ise büyük ilgi görmüştür.

 

Sinan Yağmur kitapları arasında en dikkat çeken ve en çok satan eserler şunlardır:

 

Aşkın Gözyaşları – Tebrizli Şems

Aşkın Gözyaşları 2 – Hz. Mevlana

Aşkın Gözyaşları 3 – Kimya Hatun

Aşkın Gözyaşları 4 – Hamuş: Ölümü Öpen Derviş

Aşkın Gözyaşları 5 – Yunus Emre

Aşkın Meali – Yusuf İle Züleyha

Tennure ve Ateş

Kerbela – Aşk’a Bela: Hz. Hüseyin

Barış Peygamberi: Hz. Muhammed

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.