Ünye’ye Kültür Sarayı sözü

SİYASET 25.06.2018 - 00:13, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1879+ kez okundu.
 

Ünye’ye Kültür Sarayı sözü

Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Hüseyin Tavlı, Ünye Kültür Sarayı’nın ihalesinin kısa bir süre içinde yapılacağını açıkladı.
Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Hüseyin Tavlı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ordu ziyareti sonrası Ak Parti Ordu Milletvekili Adayı Yavuz Selim Kıran ile basınla bir araya geldi. Kültür Sarayı Kazandırılıyor Ünye'ye müjdelerle geldiğini söyleyen Başkan Tavlı," Bu gün bir müjdeyi daha paylaşmak istiyorum. Aynı zamanda yıllardır Ünye’nin her türlü konferans seminer noktasında başarılarını biliyoruz ancak bir türlü bir kültür merkezimiz oluşamamıştı. Birkaç hafta içerisinde Kültür Sarayı için ihaleye çıkılmış olacak ve memleketimize de bir kültür sarayı kazandırılmış olacak. Ünye'mize güzel hizmetlerin sunulmasında değerli konferansların yapılmasında Kültür Sarayı'nın yapılmasıyla beraber bu eksiklikler giderilecektir."dedi. Ünyelilere Teşekkür Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Hüseyin Tavlı,"Sayın Cumhurbaşkanımızın Ordu’ya gelmesiyle beraber yağmur çamur demeden, bizleri Ordu'da yalnız bırakmayan Ünyeli hemşerilerimize teşekkür ediyorum.  19 Eylül Stadının bir şenlik alanına dönüşmesine neden olan vatandaşlarımıza ve Cumhurbaşkanımıza bölgeye gelerek oluşturduğu sinerjiden dolayı çok mutlu olduğumuzu ifade etmek isterim." diye konuştu. Artık Son Virajdayız 24 Haziran'da yapılacak olan genel seçimlerin son virajda olduğunu söyleyen Başkan Hüseyin Tavlı,"Artık seçim atmosferinin son 4 gününe geldik. Dünkü mitingin yoğunluğu ve coşkusuna bakınca inanıyor ve temenni ediyorum. Hemşerilerimiz bu zamana kadar nasıl Cumhurbaşkanımıza milletvekili adaylarımıza ve belediye seçimlerinde adaylarımıza destek verdilerse 24 Haziran’da da aynı şekilde dünyaya meydan okumak ve mesaj vermek adına destek vereceklerine inanıyorum." şeklinde konuştu.  
Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Hüseyin Tavlı, Ünye Kültür Sarayı’nın ihalesinin kısa bir süre içinde yapılacağını açıkladı.

Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Hüseyin Tavlı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ordu ziyareti sonrası Ak Parti Ordu Milletvekili Adayı Yavuz Selim Kıran ile basınla bir araya geldi.

Kültür Sarayı Kazandırılıyor

Ünye'ye müjdelerle geldiğini söyleyen Başkan Tavlı," Bu gün bir müjdeyi daha paylaşmak istiyorum. Aynı zamanda yıllardır Ünye’nin her türlü konferans seminer noktasında başarılarını biliyoruz ancak bir türlü bir kültür merkezimiz oluşamamıştı. Birkaç hafta içerisinde Kültür Sarayı için ihaleye çıkılmış olacak ve memleketimize de bir kültür sarayı kazandırılmış olacak. Ünye'mize güzel hizmetlerin sunulmasında değerli konferansların yapılmasında Kültür Sarayı'nın yapılmasıyla beraber bu eksiklikler giderilecektir."dedi.

Ünyelilere Teşekkür

Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Hüseyin Tavlı,"Sayın Cumhurbaşkanımızın Ordu’ya gelmesiyle beraber yağmur çamur demeden, bizleri Ordu'da yalnız bırakmayan Ünyeli hemşerilerimize teşekkür ediyorum.  19 Eylül Stadının bir şenlik alanına dönüşmesine neden olan vatandaşlarımıza ve Cumhurbaşkanımıza bölgeye gelerek oluşturduğu sinerjiden dolayı çok mutlu olduğumuzu ifade etmek isterim." diye konuştu.

Artık Son Virajdayız

24 Haziran'da yapılacak olan genel seçimlerin son virajda olduğunu söyleyen Başkan Hüseyin Tavlı,"Artık seçim atmosferinin son 4 gününe geldik. Dünkü mitingin yoğunluğu ve coşkusuna bakınca inanıyor ve temenni ediyorum. Hemşerilerimiz bu zamana kadar nasıl Cumhurbaşkanımıza milletvekili adaylarımıza ve belediye seçimlerinde adaylarımıza destek verdilerse 24 Haziran’da da aynı şekilde dünyaya meydan okumak ve mesaj vermek adına destek vereceklerine inanıyorum." şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.