Ünye, Osmancıkspor’a hazırlanıyor

SPOR 30.01.2020 - 22:16, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2573+ kez okundu.
 

Ünye, Osmancıkspor’a hazırlanıyor

Ünye 1957 Spor bu hafta kendi evinde oynayacağı Osmancık Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
Ligin ikinci yarısında çıktığı iki karşılaşmayı galibiyetle sonuçlandıran Ünye 1957 Spor.evinde oynayacağı Osmancık Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Devre arasında yönetimde yapılan değişiklikle ikinci yarıya iyi başlayan yeşil beyazlı ekip, kritik 3 maçın ikisini aldı. Yönetim, “ilk üç maç bizim için çok önemli” mesajı verirken, yeşil beyazlılar sahada bu mesajın gereğini yaptı. Geçtiğimiz hafta Bulancak deplasmanına giden Ünye 1957 Spor, 13 hafta aradan sonra ilk kez deplasmanda galibiyetle tanışmıştı. Bu galibiyet moralleri de yükseltirken teknik heyet ise takımın rehavete kapılmaması için çalışmalarını sıkı tutuyor. Yeşil beyazlı futbolcular Pazar günü evinde Osmancık Belediye Spor’u konuk edecek. Ligde 10 puanı bulunan Ünye 1957 Spor ilk iki maçta aldığı galibiyetle Altınordu Belediyespor ile puanını eşitledi. Bu maçı da aldıkları takdirde 13 puan elde edecek olan takım lig başından bu yana kurtulamadığı son sıradan üst sıralara çıkmış olacak. Osmancık Belediyespor maçında mutlak galibiyet… Tek amaçlarının BAL liginde kalmak olduğunu söyleyen Ünye 1957 Spor Başkanı Ahmet Yıldıran, “İkinci yarı yakaladığımız galibiyet serisini üçüncü haftada sürdürmek istiyoruz. Biz takımımıza güveniyoruz, Ünye de bize güvensin. Hedefimize ulaşarak Ünye 1957 Spor’u ligde bırakacağız. Takımımız küllerinden yeniden doğdu. Hafta sonu oynayacağımız karşılaşmada taraftarımız ve Ünye halkı bizi yalnız bırakmasın. Özellikle bayanları ve çocuklarımızı da tribünde görmek istiyoruz.” dedi.
Ünye 1957 Spor bu hafta kendi evinde oynayacağı Osmancık Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Ligin ikinci yarısında çıktığı iki karşılaşmayı galibiyetle sonuçlandıran Ünye 1957 Spor.evinde oynayacağı Osmancık Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Devre arasında yönetimde yapılan değişiklikle ikinci yarıya iyi başlayan yeşil beyazlı ekip, kritik 3 maçın ikisini aldı.

Yönetim, “ilk üç maç bizim için çok önemli” mesajı verirken, yeşil beyazlılar sahada bu mesajın gereğini yaptı.

Geçtiğimiz hafta Bulancak deplasmanına giden Ünye 1957 Spor, 13 hafta aradan sonra ilk kez deplasmanda galibiyetle tanışmıştı. Bu galibiyet moralleri de yükseltirken teknik heyet ise takımın rehavete kapılmaması için çalışmalarını sıkı tutuyor.

Yeşil beyazlı futbolcular Pazar günü evinde Osmancık Belediye Spor’u konuk edecek. Ligde 10 puanı bulunan Ünye 1957 Spor ilk iki maçta aldığı galibiyetle Altınordu Belediyespor ile puanını eşitledi. Bu maçı da aldıkları takdirde 13 puan elde edecek olan takım lig başından bu yana kurtulamadığı son sıradan üst sıralara çıkmış olacak.

Osmancık Belediyespor maçında mutlak galibiyet…

Tek amaçlarının BAL liginde kalmak olduğunu söyleyen Ünye 1957 Spor Başkanı Ahmet Yıldıran, “İkinci yarı yakaladığımız galibiyet serisini üçüncü haftada sürdürmek istiyoruz. Biz takımımıza güveniyoruz, Ünye de bize güvensin. Hedefimize ulaşarak Ünye 1957 Spor’u ligde bırakacağız. Takımımız küllerinden yeniden doğdu. Hafta sonu oynayacağımız karşılaşmada taraftarımız ve Ünye halkı bizi yalnız bırakmasın. Özellikle bayanları ve çocuklarımızı da tribünde görmek istiyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.