Ünye’nin Kaldırımları Yenileniyor

BÖLGE GÜNDEMİ 22.09.2020 - 14:05, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1526+ kez okundu.
 

Ünye’nin Kaldırımları Yenileniyor

Ordu Büyükşehir Belediyesi, sıcak asfalt ve beton yol çalışmalarına aralıksız devam ederken, baskı beton kaldırımlarla da yayaların rahat hareket etmesine olanak sağlıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Ünye ilçemizde, 9 ayrı noktada 4 bin 80 m2 baskı beton kaldırım imalatı yaptık” dedi.
Ordu’da, ulaşımda araç ve yaya trafiğini rahatlatmak için başlatılan çalışmalar devam ediyor. “Düşünen, Üreten, Yarışan Ordu” sloganıyla, altyapı, turizm, tarım, üstyapı ve sağlık alanında birçok proje ve yatırımı hayata geçiren Ordu Büyükşehir Belediyesi, ulaşım yatırımlarıyla da ilçelerin kaderini değiştiriyor. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, ilçe merkezlerinde hayata geçirdikleri baskı beton kaldırımlarla birlikte, yayalara konforlu ve güvenli bir ulaşım imkanı sunduklarını söyledi.   9 AYRI NOKTADA ÇALIŞMA YAPILDI Ünye ilçesinde 9 ayrı noktada kaldırım çalışması yaptıklarını belirten Başkan Güler, “İlçe merkezinde toplamda 4 bin 80 metrekare baskı beton kaldırım yaptık. Özellikle nüfus ve araç yoğunluğunun çok fazla olduğu Kaledere mahallesinde bir çok cadde ve sokağın altyapısını tamamen yenileyip sıcak asfaltla buluşturduk. Yaptığımız bu çalışmaların ardından ise yaya ulaşımı için kaldırım imalatlarını da tamamladık” diye konuştu.   CADDE VE SOKAKLAR BASKI BETON KALDIRIMLA BULUŞTU Ünye ilçesinde baskı beton kaldırım çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Başkan Güler, “Kaledere Mahallesi’ne bağlı 20 Temmuz Sokak, Kıroğlu Caddesi, 20 Temmuz Caddesi, Cengiz Topel Sokak ve ara sokaklarda yayalar için güvenli ve konforlu yürüyüş yolları oluşturduk. Vatandaşlarımız her şeyin en iyisine en güzeline layık. Mevsim şartlarına göre belirli bir plan ve program çerçevesinde çalışmalarımız devam edecek” şeklinde konuştu.
Ordu Büyükşehir Belediyesi, sıcak asfalt ve beton yol çalışmalarına aralıksız devam ederken, baskı beton kaldırımlarla da yayaların rahat hareket etmesine olanak sağlıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Ünye ilçemizde, 9 ayrı noktada 4 bin 80 m2 baskı beton kaldırım imalatı yaptık” dedi.

Ordu’da, ulaşımda araç ve yaya trafiğini rahatlatmak için başlatılan çalışmalar devam ediyor. “Düşünen, Üreten, Yarışan Ordu” sloganıyla, altyapı, turizm, tarım, üstyapı ve sağlık alanında birçok proje ve yatırımı hayata geçiren Ordu Büyükşehir Belediyesi, ulaşım yatırımlarıyla da ilçelerin kaderini değiştiriyor.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, ilçe merkezlerinde hayata geçirdikleri baskı beton kaldırımlarla birlikte, yayalara konforlu ve güvenli bir ulaşım imkanı sunduklarını söyledi.

 

9 AYRI NOKTADA ÇALIŞMA YAPILDI

Ünye ilçesinde 9 ayrı noktada kaldırım çalışması yaptıklarını belirten Başkan Güler, “İlçe merkezinde toplamda 4 bin 80 metrekare baskı beton kaldırım yaptık. Özellikle nüfus ve araç yoğunluğunun çok fazla olduğu Kaledere mahallesinde bir çok cadde ve sokağın altyapısını tamamen yenileyip sıcak asfaltla buluşturduk. Yaptığımız bu çalışmaların ardından ise yaya ulaşımı için kaldırım imalatlarını da tamamladık” diye konuştu.

 

CADDE VE SOKAKLAR BASKI BETON KALDIRIMLA BULUŞTU

Ünye ilçesinde baskı beton kaldırım çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Başkan Güler, “Kaledere Mahallesi’ne bağlı 20 Temmuz Sokak, Kıroğlu Caddesi, 20 Temmuz Caddesi, Cengiz Topel Sokak ve ara sokaklarda yayalar için güvenli ve konforlu yürüyüş yolları oluşturduk. Vatandaşlarımız her şeyin en iyisine en güzeline layık. Mevsim şartlarına göre belirli bir plan ve program çerçevesinde çalışmalarımız devam edecek” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.