Ünye Akkuş Niksar Yolu, Bakan’a iletildi..

BÖLGE GÜNDEMİ 03.01.2021 - 13:53, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2461+ kez okundu.
 

Ünye Akkuş Niksar Yolu, Bakan’a iletildi..

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaosmanoğlu’dan, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ve AK Parti İlçe Başkanı Kenan Selim Argan tarafından Ünye Akkuş Yolu’nda çalışma başlatılması istendi.
Birdizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Ordu’ya gelen Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Büyükşehir Belediyesini de ziyaret etti. Ziyaret kapsamında yapılan ve yapılacak yatırımlarla ilgili Büyükşehir Belediye Meclis salonunda İlçe Belediye Başkanlarıyla bir araya geldiler. Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ve AK Parti İlçe Başkanı Ünye Akkuş Niksar yolu ile Tabakhane Deresi batı yakasında açılacak yoldaki kamulaştırmaları Bakan Karaismailoğlu’na ilettiler. Belediye Başkanımız Hüseyin Tavlı veİlçe Başkanı Kenan Selim Argan yaptıkları ortak değerlendirmede şunları kaydetti: Konularımızı Bakanımızla görüştük, gerekli notları aldılar “Çeşitli temaslarda bulunmak üzere bölgemize teşrif eden Ulaştırma ve Alt yapı Bakanımız sayın Adil Karaismailoğlu'na bölgemizin önemli meselelerinden olan Ünye-Akkuş-Niksar karayolu talebimizi ilettik. Projenin bölgemiz için çok büyük anlam ifade ettiğini belirttik. Ünye-Akkuş-Niksar yolunun mevcut halinin karayolu standartlarına getirilmesiyle ilgili çalışmanın yatırım programına alınarak en kısa zamanda çalışmaların başlamasını arzu ediyoruz, dedik. Bununla birlikte Tabakhane Deresi batı yakasında planlanan yeni güzergâhla alternatif ulaşım sağlanarak kent estetiğine değer katacak imar çalışmalarımızı hızlandırmak istediğimizi ve Tabakhane Deresi batı yakası aksında bulunan beş adet binanın kamulaştırılması hususunda gerekli istek ve talebimizi ilettik. Bakanımıza ilgi ve alakaları vesilesiyle teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz.” Ordu’ya hak ettiği projeleri kazandıracağız Görüşmede yapılan istişarelerin güzel yatırımları da beraberinde getireceğine dikkat çeken Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Cumhurbaşkanımızın liderliğinde memleketimize güzel hizmetler yapıyoruz. Talepleri dinleyip, not aldıktan sonra hizmet olarak milletimize sunacağız. İstişareler güzel çalışmaları beraberinde getirecek. Yoğun tempoyla ülkemize hizmet için çalışıyoruz. Daha güzel günlerde dünyada söz sahibi olmak için çalışacak Ordu’ya da hak ettiği projeleri sırasıyla kazandıracağız” şeklinde konuştu.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaosmanoğlu’dan, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ve AK Parti İlçe Başkanı Kenan Selim Argan tarafından Ünye Akkuş Yolu’nda çalışma başlatılması istendi.

Birdizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Ordu’ya gelen Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Büyükşehir Belediyesini de ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında yapılan ve yapılacak yatırımlarla ilgili Büyükşehir Belediye Meclis salonunda İlçe Belediye Başkanlarıyla bir araya geldiler. Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ve AK Parti İlçe Başkanı Ünye Akkuş Niksar yolu ile Tabakhane Deresi batı yakasında açılacak yoldaki kamulaştırmaları Bakan Karaismailoğlu’na ilettiler.

Belediye Başkanımız Hüseyin Tavlı veİlçe Başkanı Kenan Selim Argan yaptıkları ortak değerlendirmede şunları kaydetti:

Konularımızı Bakanımızla görüştük, gerekli notları aldılar

“Çeşitli temaslarda bulunmak üzere bölgemize teşrif eden Ulaştırma ve Alt yapı Bakanımız sayın Adil Karaismailoğlu'na bölgemizin önemli meselelerinden olan Ünye-Akkuş-Niksar karayolu talebimizi ilettik. Projenin bölgemiz için çok büyük anlam ifade ettiğini belirttik. Ünye-Akkuş-Niksar yolunun mevcut halinin karayolu standartlarına getirilmesiyle ilgili çalışmanın yatırım programına alınarak en kısa zamanda çalışmaların başlamasını arzu ediyoruz, dedik.

Bununla birlikte Tabakhane Deresi batı yakasında planlanan yeni güzergâhla alternatif ulaşım sağlanarak kent estetiğine değer katacak imar çalışmalarımızı hızlandırmak istediğimizi ve Tabakhane Deresi batı yakası aksında bulunan beş adet binanın kamulaştırılması hususunda gerekli istek ve talebimizi ilettik. Bakanımıza ilgi ve alakaları vesilesiyle teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz.”

Ordu’ya hak ettiği projeleri kazandıracağız

Görüşmede yapılan istişarelerin güzel yatırımları da beraberinde getireceğine dikkat çeken Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Cumhurbaşkanımızın liderliğinde memleketimize güzel hizmetler yapıyoruz. Talepleri dinleyip, not aldıktan sonra hizmet olarak milletimize sunacağız. İstişareler güzel çalışmaları beraberinde getirecek. Yoğun tempoyla ülkemize hizmet için çalışıyoruz. Daha güzel günlerde dünyada söz sahibi olmak için çalışacak Ordu’ya da hak ettiği projeleri sırasıyla kazandıracağız” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.