Türkiye’nin Dört Bir Köşesine Hediyeler Ulaştırıldı

BÖLGE GÜNDEMİ 27.07.2021 - 15:07, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1590+ kez okundu.
 

Türkiye’nin Dört Bir Köşesine Hediyeler Ulaştırıldı

Ordu’da hikayesi geçen “Şakrak 6 Büyük Sır” çocuk kitabı, Büyükşehir Belediyesi tarafından Türkiye’nin dört bir yanındaki çocuklarla buluşturuldu.
    Pandemi sebebiyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerini sosyal medya hesapları üzerinden canlı yayın ile yapan Ordu Büyükşehir Belediyesi, etkinliği izleyen ve talepte bulunan bütün çocuklara Ordu’da hikayesi geçen “Şakrak 6 Büyük Sır” çocuk kitabı ve çantasını hediye etti. İletişim bilgilerini bildiren çocuklara en kısa zamanda ulaşım sağlayan Büyükşehir Belediyesi ekipleri yurdun dört bir köşesine hediyeleri gönderdi.       Siirt, Amasya, Antalya gibi Türkiye’nin farklı köşelerinde hediyeleri alan çocuklar mutlulukları karşısında videolu ve fotoğraflı dönüş yaparak Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür ettiler. Aynı zamanda Türkiye’nin her köşesindeki çocuklar için yapılan bu etkinlik için ise ayrıca memnuniyetlerini dile getirdiler.  
Ordu’da hikayesi geçen “Şakrak 6 Büyük Sır” çocuk kitabı, Büyükşehir Belediyesi tarafından Türkiye’nin dört bir yanındaki çocuklarla buluşturuldu.

 

 

Pandemi sebebiyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerini sosyal medya hesapları üzerinden canlı yayın ile yapan Ordu Büyükşehir Belediyesi, etkinliği izleyen ve talepte bulunan bütün çocuklara Ordu’da hikayesi geçen “Şakrak 6 Büyük Sır” çocuk kitabı ve çantasını hediye etti. İletişim bilgilerini bildiren çocuklara en kısa zamanda ulaşım sağlayan Büyükşehir Belediyesi ekipleri yurdun dört bir köşesine hediyeleri gönderdi.

 

 

 

Siirt, Amasya, Antalya gibi Türkiye’nin farklı köşelerinde hediyeleri alan çocuklar mutlulukları karşısında videolu ve fotoğraflı dönüş yaparak Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür ettiler. Aynı zamanda Türkiye’nin her köşesindeki çocuklar için yapılan bu etkinlik için ise ayrıca memnuniyetlerini dile getirdiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.