Seccadeler Belediye’den, maskeler Kızılay’dan

YAŞAM 08.06.2020 - 13:22, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1820+ kez okundu.
 

Seccadeler Belediye’den, maskeler Kızılay’dan

Ünye Belediyesi Cuma namazı öncesi Cumhuriyet Meydanı’nda 1000 adet, 15 Temmuz Meydanı’nda ise 500 adet olmak üzere 1500 adet seccade dağıttı.
Türk Kızılayı Ünye Şubesi de Cumhuriyet Meydanı’nda Cuma Namazı öncesi vatandaşlara 1000 adet maske dağıttı. Ünye Kaymakamlığı tarafından bu hafta Ünye Cumhuriyet Meydanı’nda Cuma namazı kararı alındı. Namaz öncesi Ünye Belediyesi Cumhuriyet Meydanı’nda 1000 adet, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda ise 500 adet olmak üzere 1500 adet seccade dağıttı.   Kızılay Ünye Şubesi de namaz öncesi Cumhuriyet Meydanı’nda 1000 adet maske dağıttı. Dağıtımlarımız sürecek   Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Türk Kızılayı Ünye Şubesi Başkanı İsmet Küçükoğlu; “Geçtiğimiz hafta 2,5 ay aranın ardından camilerimizde ilk Cuma namazı kılındı. Bu hafta ise alınan karar ile Cumhuriyet Meydanı’nda da  Cuma namazı kılındı. Tüm camilerimizde olduğu gibi Cumhuriyet Meydanı’nda sosyal mesafe kuralları içerisinde kılınan Cuma namazında maskesi olmayan vatandaşlarımıza 1000 adet maske dağıtımında bulunduk. Maske ve dezenfektan dağıtımlarımız yine devam edecek. Ayrıca erzak yardımlarımız da Ramazan Bayramı boyunca devam etti. Yine ihtiyaç sahiplerimize yardımlarımızı sürdüreceğiz. İnşallah kısa zamanda virüs salgınından kurtulur ve normal hayatımıza döneriz. Vatandaşlarımız tedbirli olmaya devam etsinler, bu süreci hep birlikte atlatacağız” dedi.
Ünye Belediyesi Cuma namazı öncesi Cumhuriyet Meydanı’nda 1000 adet, 15 Temmuz Meydanı’nda ise 500 adet olmak üzere 1500 adet seccade dağıttı.

Türk Kızılayı Ünye Şubesi de Cumhuriyet Meydanı’nda Cuma Namazı öncesi vatandaşlara 1000 adet maske dağıttı.

Ünye Kaymakamlığı tarafından bu hafta Ünye Cumhuriyet Meydanı’nda Cuma namazı kararı alındı. Namaz öncesi Ünye Belediyesi Cumhuriyet Meydanı’nda 1000 adet, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda ise 500 adet olmak üzere 1500 adet seccade dağıttı.   Kızılay Ünye Şubesi de namaz öncesi Cumhuriyet Meydanı’nda 1000 adet maske dağıttı.

Dağıtımlarımız sürecek

 

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Türk Kızılayı Ünye Şubesi Başkanı İsmet Küçükoğlu; “Geçtiğimiz hafta 2,5 ay aranın ardından camilerimizde ilk Cuma namazı kılındı. Bu hafta ise alınan karar ile Cumhuriyet Meydanı’nda da  Cuma namazı kılındı. Tüm camilerimizde olduğu gibi Cumhuriyet Meydanı’nda sosyal mesafe kuralları içerisinde kılınan Cuma namazında maskesi olmayan vatandaşlarımıza 1000 adet maske dağıtımında bulunduk. Maske ve dezenfektan dağıtımlarımız yine devam edecek. Ayrıca erzak yardımlarımız da Ramazan Bayramı boyunca devam etti. Yine ihtiyaç sahiplerimize yardımlarımızı sürdüreceğiz. İnşallah kısa zamanda virüs salgınından kurtulur ve normal hayatımıza döneriz. Vatandaşlarımız tedbirli olmaya devam etsinler, bu süreci hep birlikte atlatacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.