Ordu’nun Yolu Açık

BÖLGE GÜNDEMİ 11.10.2020 - 01:05, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1388+ kez okundu.
 

Ordu’nun Yolu Açık

Ordu Büyükşehir Belediyesi, dik ve tehlikeli virajlarla dolu güzergahlarda yaptığı iyileştirme, asfalt ve beton yol çalışmalarıyla, vatandaşlara konforlu bir ulaşımın kapılarını aralıyor.
      Türkiye’nin kırsal yol ağı en uzun il olan Ordu’da, sürücülerin korkulu rüyası olan güzergahlar engel olmaktan çıkıyor. Karadeniz’in sarp arazilerinin bulunduğu bölgelerde, vatandaşları güvenli ve konforlu yollara kavuşturmak için büyük bir mücadele örneği sergileyen Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, yaptığı çalışmalarla vatandaşlara standardı yüksek ulaşım imkanları sunuyor.     Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Yokuşdibi, Yeşilyurt ve Gelinkaya Mahalleleri’ni Karadeniz-Akdeniz Yolu’na bağlayan, 3 bin 700 metre uzunluğundaki güzergahta beton yol çalışması başlattıklarını söyledi.     ÇAMBAŞI YAYLASI’NA ALTERNATİF ULAŞIM İMKANI SUNUYOR     Karadeniz’in zorlu coğrafyasında, vatandaşların konforu için özverili bir çalışma yürüttüklerini vurgulayan Başkan Güler, “Karadeniz Akdeniz Yolu’ndan bağlanarak, Gelinkaya ve Yeşilyurt üzerinden Yokuşdibi Mahallesi’ne uzanan bağlantı yolunun 3 bin 700 metrelik en sıkıntılı bölümünü beton yola kavuşturuyoruz. Bu yol aynı zamanda Çambaşı Yaylası’na alternatif ulaşım imkanı sunan güzergahlardan bir tanesi. Çalışmalarda büyük mesafe kat ettik. En kısa sürede hizmete açacağız” dedi.     KAYA’DAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR     Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya ise “İlçemiz genelinde beton yol programı çalışmaları ve afet hasarlarının giderilmesi kapsamında Yokuşdibi, Yeşilyurt, Gelinkaya Mahalleri dere yolu bağlantısı gurup yolunda beton yol çalışmaları başladı. Uzunluğu 3700 metre olan beton yolda bizlerden desteklerini esirgemeyen Ordu Valimiz Sayın Tuncay Sonel'e, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler'e teşekkür ediyorum” diye konuştu.  
Ordu Büyükşehir Belediyesi, dik ve tehlikeli virajlarla dolu güzergahlarda yaptığı iyileştirme, asfalt ve beton yol çalışmalarıyla, vatandaşlara konforlu bir ulaşımın kapılarını aralıyor.

 

 

 

Türkiye’nin kırsal yol ağı en uzun il olan Ordu’da, sürücülerin korkulu rüyası olan güzergahlar engel olmaktan çıkıyor. Karadeniz’in sarp arazilerinin bulunduğu bölgelerde, vatandaşları güvenli ve konforlu yollara kavuşturmak için büyük bir mücadele örneği sergileyen Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, yaptığı çalışmalarla vatandaşlara standardı yüksek ulaşım imkanları sunuyor.

 

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Yokuşdibi, Yeşilyurt ve Gelinkaya Mahalleleri’ni Karadeniz-Akdeniz Yolu’na bağlayan, 3 bin 700 metre uzunluğundaki güzergahta beton yol çalışması başlattıklarını söyledi.

 

 

ÇAMBAŞI YAYLASI’NA ALTERNATİF ULAŞIM İMKANI SUNUYOR

 

 

Karadeniz’in zorlu coğrafyasında, vatandaşların konforu için özverili bir çalışma yürüttüklerini vurgulayan Başkan Güler, “Karadeniz Akdeniz Yolu’ndan bağlanarak, Gelinkaya ve Yeşilyurt üzerinden Yokuşdibi Mahallesi’ne uzanan bağlantı yolunun 3 bin 700 metrelik en sıkıntılı bölümünü beton yola kavuşturuyoruz. Bu yol aynı zamanda Çambaşı Yaylası’na alternatif ulaşım imkanı sunan güzergahlardan bir tanesi. Çalışmalarda büyük mesafe kat ettik. En kısa sürede hizmete açacağız” dedi.

 

 

KAYA’DAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

 

 

Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya ise “İlçemiz genelinde beton yol programı çalışmaları ve afet hasarlarının giderilmesi kapsamında Yokuşdibi, Yeşilyurt, Gelinkaya Mahalleri dere yolu bağlantısı gurup yolunda beton yol çalışmaları başladı. Uzunluğu 3700 metre olan beton yolda bizlerden desteklerini esirgemeyen Ordu Valimiz Sayın Tuncay Sonel'e, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler'e teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.