OBİTEM’in Yangın Eğitimleri Sürüyor

BÖLGE GÜNDEMİ 24.06.2021 - 10:08, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1488+ kez okundu.
 

OBİTEM’in Yangın Eğitimleri Sürüyor

Obitem Tarafından Kamu Ve Özel Sektör Çalışanlarına Verilen Yangın Eğitimleri Doğru Ve Hızlı Müdahaleye İmkânı Sunuyor
    Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Avrupa standartlarında hazırlanan İtfaiye Eğitim Merkezi (OBİTEM) kamu ve özel sektör çalışanlarına yönelik verdiği yangın ve arama kurtarma eğitimleri ile meydana gelebilecek olaylara doğru ve hızlı müdahale edilmesine imkân sağlıyor.             Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı İtfaiye Eğitim Merkezi (OBİTEM) il içi ve il dışından talepte bulunan tüm kamu kurum ve kuruluşları ile özel sektörde faaliyet gösteren işletmelere belli sayı ve program dahilinde eğitimler düzenliyor. OBİTEM bünyesinde profesyonel ekiplerce sürdürülen eğitimlerde katılımcılara yangın ve arama kurtarma konularından bilgiler veriliyor.           YANGINDAKİ TÜM DETAYLAR ANLATILIYOR          Bu kapsamda eğitimlerine devam eden OBİTEM tarafından Ordu’da faaliyet gösteren ÇAMSAN A.Ş. çalışanlarına yönelik yangın önleme ve söndürme teknikleri konularında eğitim verildi. 400 kişinin katılımı ile gruplar halinde gerçekleşen eğitimlerde teorik ve pratik olmak üzere 16 saatlik eğitim programı düzenlendi. Eğitim kapsamında personele, yanma ve yangın bilgisi, yangın yerindeki tehlikeler, yangın sınıfları, iş yerlerinde kurulması gereken ekipler ve özellikleri ile yangın söndürücülerin teorik ve pratik bilgileri aktarıldı.             “VERİMLİ BİR EĞİTİM SÜRECİ GEÇİRİYORUZ”         OBİTEM tarafından verilen teorik ve pratik eğitimleri değerlendiren ÇAMSAN A.Ş. çalışanları çok verimli bir eğitim süreci geçirdiklerini belirtti. Meydana gelebilecek yangınlara karşı oldukça bilgilendiklerini ifade eden çalışanlar, OBİTEM ekipler tarafından verilen eğitimlerle doğru ve hızlı müdahale etme konusunda tecrübe kazandıklarını vurguladılar. Katılımcılar ayrıca eğitimin gerçekleşmesine imkân sunan Ordu Büyükşehir Belediyesine de teşekkürlerini ilettiler.             OBİTEM’E TALEP ARTTI         Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Eğitim ve Sivil Savunma Şube Müdürü Abdulkadir Güzeltepe, verilen eğitimlerle işletmelerde çalışan personelin yangın, ilk müdahale ve arama kurtarma konularında etkinliklerinin artırıldığını söyledi. OBİTEM’e olan eğitim taleplerinin her geçen gün arttığını ifade eden Güzeltepe, talepleri karşılamak adına çalışmaların aralıksız sürdüğünü sözlerine ekledi.      
Obitem Tarafından Kamu Ve Özel Sektör Çalışanlarına Verilen Yangın Eğitimleri Doğru Ve Hızlı Müdahaleye İmkânı Sunuyor

 

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Avrupa standartlarında hazırlanan İtfaiye Eğitim Merkezi (OBİTEM) kamu ve özel sektör çalışanlarına yönelik verdiği yangın ve arama kurtarma eğitimleri ile meydana gelebilecek olaylara doğru ve hızlı müdahale edilmesine imkân sağlıyor.

 

 

 

 

 

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı İtfaiye Eğitim Merkezi (OBİTEM) il içi ve il dışından talepte bulunan tüm kamu kurum ve kuruluşları ile özel sektörde faaliyet gösteren işletmelere belli sayı ve program dahilinde eğitimler düzenliyor. OBİTEM bünyesinde profesyonel ekiplerce sürdürülen eğitimlerde katılımcılara yangın ve arama kurtarma konularından bilgiler veriliyor.

 

 

 

 

 

YANGINDAKİ TÜM DETAYLAR ANLATILIYOR 

 

 

 

 

Bu kapsamda eğitimlerine devam eden OBİTEM tarafından Ordu’da faaliyet gösteren ÇAMSAN A.Ş. çalışanlarına yönelik yangın önleme ve söndürme teknikleri konularında eğitim verildi. 400 kişinin katılımı ile gruplar halinde gerçekleşen eğitimlerde teorik ve pratik olmak üzere 16 saatlik eğitim programı düzenlendi. Eğitim kapsamında personele, yanma ve yangın bilgisi, yangın yerindeki tehlikeler, yangın sınıfları, iş yerlerinde kurulması gereken ekipler ve özellikleri ile yangın söndürücülerin teorik ve pratik bilgileri aktarıldı.

 

 

 

 

 

 

“VERİMLİ BİR EĞİTİM SÜRECİ GEÇİRİYORUZ”

 

 

 

 

OBİTEM tarafından verilen teorik ve pratik eğitimleri değerlendiren ÇAMSAN A.Ş. çalışanları çok verimli bir eğitim süreci geçirdiklerini belirtti. Meydana gelebilecek yangınlara karşı oldukça bilgilendiklerini ifade eden çalışanlar, OBİTEM ekipler tarafından verilen eğitimlerle doğru ve hızlı müdahale etme konusunda tecrübe kazandıklarını vurguladılar. Katılımcılar ayrıca eğitimin gerçekleşmesine imkân sunan Ordu Büyükşehir Belediyesine de teşekkürlerini ilettiler.

 

 

 

 

 

 

OBİTEM’E TALEP ARTTI

 

 

 

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Eğitim ve Sivil Savunma Şube Müdürü Abdulkadir Güzeltepe, verilen eğitimlerle işletmelerde çalışan personelin yangın, ilk müdahale ve arama kurtarma konularında etkinliklerinin artırıldığını söyledi. OBİTEM’e olan eğitim taleplerinin her geçen gün arttığını ifade eden Güzeltepe, talepleri karşılamak adına çalışmaların aralıksız sürdüğünü sözlerine ekledi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.