Gölköy’e 2 Yılda Tarihi Yatırım

BÖLGE GÜNDEMİ 14.09.2021 - 23:49, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2486+ kez okundu.
 

Gölköy’e 2 Yılda Tarihi Yatırım

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), 19 ilçeyi yatırımlarla buluşturmaya devam ediyor.
    Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in göreve başlamasından sonra ilçelerde yatırım ve alt yapı çalışmalarına hız veren OSKİ, geride kalan 2 yıl içerisinde Gölköy ilçesine 21,6 km içme suyu hattı ve 7,2 km’lik kanalizasyon hattını tamamlayarak hizmete sundu.           İlçelerde yatırım çalışmalarına hız verdiklerini belirten Başkan Güler, “19 ilçede mesai gözetmeksizin ekiplerimiz yoğun çalışma içerisindeler. Geride bıraktığımız 24 aylık süre içerisinde her ilçemizde vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracak ve onları rahatlatacak çalışmalara imza atmaya devam ediyoruz” dedi.       Başkan Güler, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:       “Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), ekipleri tarafından ilçelerimizde yatırım çalışmalarına hız kesmeden devam ediliyor. Geride bıraktığımız 24 aylık süre içerisinde Gölköy ilçemizde önemli su ve kanalizasyon çalışmalarını tamamlayarak faaliyete geçirdik. Şu ana kadar ilçemize 21,6 km içme suyu hattı ve 7,2 km’lik kanalizasyon hattını tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Bu çalışmalarımız haricinde Gölköy ilçemize yine içme suyu hattı, kanalizasyon, su alma yapıları ve daha birçok yatırım ve proje çalışmalarımız var. Bu projelerimizi de kısa sürede tamamlayarak ilçemizin içme suyu sorunu başta olmak üzere diğer problemlerini en aza indirmeyi hedefliyoruz.”        
Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), 19 ilçeyi yatırımlarla buluşturmaya devam ediyor.

 

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in göreve başlamasından sonra ilçelerde yatırım ve alt yapı çalışmalarına hız veren OSKİ, geride kalan 2 yıl içerisinde Gölköy ilçesine 21,6 km içme suyu hattı ve 7,2 km’lik kanalizasyon hattını tamamlayarak hizmete sundu.

 

 

 

 

 

İlçelerde yatırım çalışmalarına hız verdiklerini belirten Başkan Güler, “19 ilçede mesai gözetmeksizin ekiplerimiz yoğun çalışma içerisindeler. Geride bıraktığımız 24 aylık süre içerisinde her ilçemizde vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracak ve onları rahatlatacak çalışmalara imza atmaya devam ediyoruz” dedi.

 

 

 

Başkan Güler, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

 

 

 

“Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), ekipleri tarafından ilçelerimizde yatırım çalışmalarına hız kesmeden devam ediliyor. Geride bıraktığımız 24 aylık süre içerisinde Gölköy ilçemizde önemli su ve kanalizasyon çalışmalarını tamamlayarak faaliyete geçirdik. Şu ana kadar ilçemize 21,6 km içme suyu hattı ve 7,2 km’lik kanalizasyon hattını tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Bu çalışmalarımız haricinde Gölköy ilçemize yine içme suyu hattı, kanalizasyon, su alma yapıları ve daha birçok yatırım ve proje çalışmalarımız var. Bu projelerimizi de kısa sürede tamamlayarak ilçemizin içme suyu sorunu başta olmak üzere diğer problemlerini en aza indirmeyi hedefliyoruz.”

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.