Fatsa'da Da Görüntü Ve Gürültü Kirliliğine Denetim

ASAYİŞ 23.07.2020 - 14:28, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1867+ kez okundu.
 

Fatsa'da Da Görüntü Ve Gürültü Kirliliğine Denetim

Fatsa’da şehrin huzurunu bozan abartı egzoz, yüksek sesle müzik dinleme ve modifiyeli araçlara karşı yapılan denetimlerde 63 sürücüye ceza yazıldı.
Fatsa'nın 7 ayrı noktasında 13'ü sivil polis olmak üzere toplam 30 trafik polisi ile görüntü ve gürültü kirliliği denetimi yapıldı.     Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürü Mehmet Ali Garip ve Fatsa İlçe Emniyet Müdür Vekili Yunus Yavuz ve trafik ekiplerinin de katılımıyla, resmi ve sivil polisler şehrin huzurunu bozan abartı egzoz, yüksek sesle müzik dinleme ve modifiyeli araçlara geçit vermedi.     Fatsa'da, Trafik Şube Müdürlüğü ekiplerinin de katılımıyla eşzamanlı olarak modifiye araçlar üzerinde yapılan uygulamada; toplam 75 araç kontrol edilmiş bu araçlardan 63 modifiyeli araç sürücüsüne cezai işlem uygulandı.     Denetimlerin aralıksız devam edeceği belirtildi.
Fatsa’da şehrin huzurunu bozan abartı egzoz, yüksek sesle müzik dinleme ve modifiyeli araçlara karşı yapılan denetimlerde 63 sürücüye ceza yazıldı.

Fatsa'nın 7 ayrı noktasında 13'ü sivil polis olmak üzere toplam 30 trafik polisi ile görüntü ve gürültü kirliliği denetimi yapıldı.

 

 

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürü Mehmet Ali Garip ve Fatsa İlçe Emniyet Müdür Vekili Yunus Yavuz ve trafik ekiplerinin de katılımıyla, resmi ve sivil polisler şehrin huzurunu bozan abartı egzoz, yüksek sesle müzik dinleme ve modifiyeli araçlara geçit vermedi.

 

 

Fatsa'da, Trafik Şube Müdürlüğü ekiplerinin de katılımıyla eşzamanlı olarak modifiye araçlar üzerinde yapılan uygulamada; toplam 75 araç kontrol edilmiş bu araçlardan 63 modifiyeli araç sürücüsüne cezai işlem uygulandı.

 

 

Denetimlerin aralıksız devam edeceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.