Devlet Hastanesi Kutlu’ya emanet

BÖLGE GÜNDEMİ 14.10.2019 - 10:18, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1046+ kez okundu.
 

Devlet Hastanesi Kutlu’ya emanet

Ünye Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Dr. Kamil Furtun Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Başhekim Yardımcısı olarak Uzm. Dr. Tamer Kutlu atandı.
Güray Yılmaz'dan boşalan Ünye Devlet Hastanesi Başhekimliğine Göğüs Cerrahisi Uzmanı Doktor Tamer Kutlu atandı. Ünye Devlet Hastanesi Başhekimi Güray Yılmaz'dan boşalan Başhekimlik görevine atama yapıldı. Başhekimlik görevine, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Dr. Kamil Furtun Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Hizmet binasında Başhekim yardımcısı olarak görev yapan Göğüs Cerrahisi Uzmanı Dr. Tamer Kutlu atandı. 1967 yılında Samsun İli Bafra İlçesinde doğan Kutlu, orta ve Lise Eğitimini Samsun Anadolu Lisesinde tamamladı.Lisans Eğitimini Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesinde tamamlamasının ardından Çanakkale Ezine Devlet Hastanesinde ve Bafra Devlet Hastanesinde pratisyen hekim olarak görev yaptı. Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Gögüs Cerrahisi Anabilim Dalında uzmanlığını tamamlayarak Operatör Doktor olarak mesleğine devam etti. Uzm. Dr. Tamer Kutlu, Samsun 112 Acil Sağlık Hizmetleri Başhekim Yardımcılığını ve Başhekimlik görevlerini yürüttü. Iğdır Devlet Hastanesinde Uzman Hekim olarak çalıştı. Burada Başhekim yardımcısı olarak görev yaptı. Kutlu; 2012-2017 yılları arasında Dr. Kamil Furtun Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Hastanesinde Başhekim olarak görev yaptıktan sonra SBÜ Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Dr. Kamil Furtun Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Hastanesi Hizmet binasında Başhekim yardımcısı olarak görevine devam etmekteydi. Uzm. Dr. Tamer Kutlu, buradaki görevinden 11.10.2019 tarihi itibariyle Ünye Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine atandı. Evli olan Tamer Kutlu, iki çocuk babası.    
Ünye Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Dr. Kamil Furtun Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Başhekim Yardımcısı olarak Uzm. Dr. Tamer Kutlu atandı.

Güray Yılmaz'dan boşalan Ünye Devlet Hastanesi Başhekimliğine Göğüs Cerrahisi Uzmanı Doktor Tamer Kutlu atandı.

Ünye Devlet Hastanesi Başhekimi Güray Yılmaz'dan boşalan Başhekimlik görevine atama yapıldı. Başhekimlik görevine, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Dr. Kamil Furtun Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Hizmet binasında Başhekim yardımcısı olarak görev yapan Göğüs Cerrahisi Uzmanı Dr. Tamer Kutlu atandı.

1967 yılında Samsun İli Bafra İlçesinde doğan Kutlu, orta ve Lise Eğitimini Samsun Anadolu Lisesinde tamamladı.Lisans Eğitimini Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesinde tamamlamasının ardından Çanakkale Ezine Devlet Hastanesinde ve Bafra Devlet Hastanesinde pratisyen hekim olarak görev yaptı. Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Gögüs Cerrahisi Anabilim Dalında uzmanlığını tamamlayarak Operatör Doktor olarak mesleğine devam etti.

Uzm. Dr. Tamer Kutlu, Samsun 112 Acil Sağlık Hizmetleri Başhekim Yardımcılığını ve Başhekimlik görevlerini yürüttü. Iğdır Devlet Hastanesinde Uzman Hekim olarak çalıştı. Burada Başhekim yardımcısı olarak görev yaptı.

Kutlu; 2012-2017 yılları arasında Dr. Kamil Furtun Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Hastanesinde Başhekim olarak görev yaptıktan sonra SBÜ Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Dr. Kamil Furtun Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Hastanesi Hizmet binasında Başhekim yardımcısı olarak görevine devam etmekteydi.

Uzm. Dr. Tamer Kutlu, buradaki görevinden 11.10.2019 tarihi itibariyle Ünye Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine atandı.

Evli olan Tamer Kutlu, iki çocuk babası.

 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.