Anafarta İlkokulu’nda Ulu Önder Atatürk anıldı

BÖLGE GÜNDEMİ 10.11.2018 - 23:37, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1327+ kez okundu.
 

Anafarta İlkokulu’nda Ulu Önder Atatürk anıldı

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 80. yıldönümü dolayısıyla Anafarta İlkokulu’nda program düzenlendi.
Anafarta İlkokulu, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 80. Yıldönümü dolayısıyla program düzenledi. Programda, Atatürk’ün manevi huzurunda saygı duruşunda bulunuldu, ardından İstiklal Marşı okundu. Anasınıfı öğrencileri “Ben Seni Görmeden Sevdim” şarkısını söylediği programda, 1/B sınıfı öğrencileri “10 Kasım En Büyük Yasım”, 2/C sınıfı öğrencileri “Atam İzindeyiz”, 2/F sınıfı öğrencileri “Sana Borçluyuz”, 3/C sınıfı öğrencileri “Atatürk Sevgisi ve Resimdeki Atatürk” adlı gösteriler yapıldı. 3/D sınıfı öğrencileri “Ben Seni Hiç Görmeden Sevdim Şarkısı”nı seslendirdi, 4/D sınıfı öğrencileri Atatürk Oratoryosu, 4/E sınıfı öğrencileri “10 Kasım Geldiğinde” adlı İşaret Dili ile seslendirme ve ortaokul öğrencilerinin “Nasıl Söylerim Öldüğünü” okumasının ardından tüm okul öğrencileri “İçimizde” adlı gösteriyi yaparak programı sonlandırdı. Anafarta İlkokulu Müdürü Temel Ovalı, “Milli ve manevi değerlerimizi öğrencilerimize kazandırma konusunda okulumuzda çok etkin faaliyetler yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Cumhuriyetimizin kurucusu ve kurtuluş mücadelemizin Büyük Önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü tüm öğrenci ve velilerimizin katılımıyla rahmet, minnet ve saygıyla andık.” dedi.
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 80. yıldönümü dolayısıyla Anafarta İlkokulu’nda program düzenlendi.

Anafarta İlkokulu, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 80. Yıldönümü dolayısıyla program düzenledi.

Programda, Atatürk’ün manevi huzurunda saygı duruşunda bulunuldu, ardından İstiklal Marşı okundu.

Anasınıfı öğrencileri “Ben Seni Görmeden Sevdim” şarkısını söylediği programda, 1/B sınıfı öğrencileri “10 Kasım En Büyük Yasım”, 2/C sınıfı öğrencileri “Atam İzindeyiz”, 2/F sınıfı öğrencileri “Sana Borçluyuz”, 3/C sınıfı öğrencileri “Atatürk Sevgisi ve Resimdeki Atatürk” adlı gösteriler yapıldı. 3/D sınıfı öğrencileri “Ben Seni Hiç Görmeden Sevdim Şarkısı”nı seslendirdi, 4/D sınıfı öğrencileri Atatürk Oratoryosu, 4/E sınıfı öğrencileri “10 Kasım Geldiğinde” adlı İşaret Dili ile seslendirme ve ortaokul öğrencilerinin “Nasıl Söylerim Öldüğünü” okumasının ardından tüm okul öğrencileri “İçimizde” adlı gösteriyi yaparak programı sonlandırdı.

Anafarta İlkokulu Müdürü Temel Ovalı, “Milli ve manevi değerlerimizi öğrencilerimize kazandırma konusunda okulumuzda çok etkin faaliyetler yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Cumhuriyetimizin kurucusu ve kurtuluş mücadelemizin Büyük Önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü tüm öğrenci ve velilerimizin katılımıyla rahmet, minnet ve saygıyla andık.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.