Gençler Türkiye Judo Şampiyonasının Açılış Seremonisi Yapıldı

SPOR 13.03.2022 - 00:00, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1523+ kez okundu.
 

Gençler Türkiye Judo Şampiyonasının Açılış Seremonisi Yapıldı

Ordu'da düzenlenen Spor Toto Gençler Türkiye Judo Şampiyonası'nın açılış seremonisi gerçekleştirildi.
  Başpehlivan Recep Kara Spor Salonu'nda organize edilen ve dün başlayan şampiyonaya, 61 ilden 2 bine yakın sporcu, antrenör, hakem ve kulüp yöneticisi katıldı.       Vali Tuncay Sonel, şampiyonun açılış seremonisinde yaptığı konuşmada, "3 gün sürecek olan Spor Toto Gençler Türkiye Judo Şampiyonası'nın hem sizlere, hem ilimize, hem de ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Seremoni geçişinde gençlerimizi görünce çok duygulandık. İnanıyorum ki buradan şampiyonlar çıkacak. Dünya şampiyonları, 2028'de, 2032'de Olimpiyat şampiyonları çıkacak. Bugün de İstiklal Marşı'mızın kabulünün 101'inci yılını kutluyoruz. İleride Avrupa'da, dünyada, olimpiyatta rengini şehitlerimizin kanlarından alan beyaz ay yıldızlı al bayrağımızı İstiklal Marşı eşliğinde inşallah sizler göklere çekeceksiniz. Biz buna cani gönülden inanıyoruz” dedi.       Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, "Güzel Ordu'muz gördüğünüz gibi bireysel sporlarda çok başarılı. Bunun başında da judo, karete ve diğer sporlarımız geliyor. Ordu'muzun güzelliğiyle birlikte bu sporcularımızla birlikte büyük bir çekim merkezi oldu. Dolayısıyla 2 bin sporcuyu ağırlıyoruz, kafile başkanlarımız, sporcularımız, hakemlerimizle beraber. Burada büyük bir faaliyeti 3 gün boyunca sergileyeceğiz. Ordu'muzun güzelliklerini de bu arada dünyaya tanıtacağız. Şu anda bizi sadece Ordu'da değil, aynı zamanda ulusal olarak Türkiye'de ve uluslararası olarak da diğer ülkelerde bu güzel çalışmayı hem hemşehrilerimiz hem sporseverler izliyorlar” diye konuştu.     Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz da, "Bu organizasyonu kendi şehrimizde yapmak bizim için bir gurur. Daha önce 2020 yılında planladığımız bu organizasyon, bildiğiniz gibi pandemi koşulları nedeniyle iptal olmuştu. Türk judosuna büyük hizmetler, büyük sporcular kazandırmış bir şehir olan Ordu'da bu güzel organizasyonu yapmaktan da ve bizlere değerli katkılarınız sunan sayın Valime, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, diğer belediyelerimize çok teşekkür ediyorum” şekilde konuştu.       Şampiyonaya katılan tüm sporcularımıza başarılar dileyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, “Özellikle organizasyona desteklerinden dolayı, bizlerin her zaman destekçisi olan başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na, Valimiz Sayın Tuncay Sonel'e, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Hilmi Güler'e, kurumlarımıza, ilçe belediyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.       Konuşmaların ardından Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz tarafından protokol üyelerine plaket takdim edildi.       Vali Tuncay Sonel ile protokol mensupları, şampiyonaya katılan judo sporcularıyla hatıra fotoğrafı çekildi.
Ordu'da düzenlenen Spor Toto Gençler Türkiye Judo Şampiyonası'nın açılış seremonisi gerçekleştirildi.

 

Başpehlivan Recep Kara Spor Salonu'nda organize edilen ve dün başlayan şampiyonaya, 61 ilden 2 bine yakın sporcu, antrenör, hakem ve kulüp yöneticisi katıldı.

 

 

 

Vali Tuncay Sonel, şampiyonun açılış seremonisinde yaptığı konuşmada, "3 gün sürecek olan Spor Toto Gençler Türkiye Judo Şampiyonası'nın hem sizlere, hem ilimize, hem de ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Seremoni geçişinde gençlerimizi görünce çok duygulandık. İnanıyorum ki buradan şampiyonlar çıkacak. Dünya şampiyonları, 2028'de, 2032'de Olimpiyat şampiyonları çıkacak. Bugün de İstiklal Marşı'mızın kabulünün 101'inci yılını kutluyoruz. İleride Avrupa'da, dünyada, olimpiyatta rengini şehitlerimizin kanlarından alan beyaz ay yıldızlı al bayrağımızı İstiklal Marşı eşliğinde inşallah sizler göklere çekeceksiniz. Biz buna cani gönülden inanıyoruz” dedi.

 

 

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, "Güzel Ordu'muz gördüğünüz gibi bireysel sporlarda çok başarılı. Bunun başında da judo, karete ve diğer sporlarımız geliyor. Ordu'muzun güzelliğiyle birlikte bu sporcularımızla birlikte büyük bir çekim merkezi oldu. Dolayısıyla 2 bin sporcuyu ağırlıyoruz, kafile başkanlarımız, sporcularımız, hakemlerimizle beraber. Burada büyük bir faaliyeti 3 gün boyunca sergileyeceğiz. Ordu'muzun güzelliklerini de bu arada dünyaya tanıtacağız. Şu anda bizi sadece Ordu'da değil, aynı zamanda ulusal olarak Türkiye'de ve uluslararası olarak da diğer ülkelerde bu güzel çalışmayı hem hemşehrilerimiz hem sporseverler izliyorlar” diye konuştu.

 

 

Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz da, "Bu organizasyonu kendi şehrimizde yapmak bizim için bir gurur. Daha önce 2020 yılında planladığımız bu organizasyon, bildiğiniz gibi pandemi koşulları nedeniyle iptal olmuştu. Türk judosuna büyük hizmetler, büyük sporcular kazandırmış bir şehir olan Ordu'da bu güzel organizasyonu yapmaktan da ve bizlere değerli katkılarınız sunan sayın Valime, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, diğer belediyelerimize çok teşekkür ediyorum” şekilde konuştu.

 

 

 

Şampiyonaya katılan tüm sporcularımıza başarılar dileyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, “Özellikle organizasyona desteklerinden dolayı, bizlerin her zaman destekçisi olan başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na, Valimiz Sayın Tuncay Sonel'e, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Hilmi Güler'e, kurumlarımıza, ilçe belediyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 

Konuşmaların ardından Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz tarafından protokol üyelerine plaket takdim edildi.

 

 

 

Vali Tuncay Sonel ile protokol mensupları, şampiyonaya katılan judo sporcularıyla hatıra fotoğrafı çekildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.